Modele noi Otokar la Busworld Europe 2019

Otokar, cel mai mare producător turc de autobuze, expune șase modele noi de autobuze la Busworld Europe 2019 din Bruxelles: e-KENT C, KENT C CNG, KENT U LE, noul TERRITO U, ULYSO T și NAVIGO U MEGA.
Modele noi Otokar la Busworld Europe 2019

Otokar oferă o gamă o gamă largă de autobuze, de la 7 la 18,75 metri lungime. În Turcia, cota de piață a mărcii este de peste 30%. Iar exporturile au crescut de 5 ori în prima jumătate a anului 2019, ajungând la o cotă de 81% din încasările companiei.

Otokar la Busworld 2019: familia TERRITO

Otokar a lansat la Busworld noua familie TERRITO, primul model fiind un autobuz școlar de 13 metri lungime, pentru distanțe scurte și medii. Territo este o gamă multifuncțională, fiind adaptată pentru numeroase motorizări (inclusiv CNG) și înălțimi ale podelei. Noul model are suspensia față independentă, pentru călătorii confortabile. El se remarcă și cu greutatea redusă și capacitatea mare de bagaje. Opțional, autobuzul poate fi echipat și cu rampă de acces pentru scaune cu rotile.

Otokar la Busworld 2019: carburanți alternativi

Otokar are și tradiție în fabricarea modelelor alimentate cu carburanți alternativi. Producătorul turc a lansat pe plan local primul autobuz hibrid în 2007 și primul autobuz electric în 2012.

În acest an, Otokar a prezentat un prototip de autobuz electric de 12 metri lungime. Modelul este testat în prezent, iar interesul operatorilor pentru gama e-KENT C a fost deosebit de mare. Familia e-KENT C va cuprinde modele de 10,8, 12 și 18 metri lungime.

O altă noutate de la Busworld este autobuzul Otokar alimentat cu CNG, care dispune de un nou sistem de propulsie Cummins. Modelul alimentat cu gaz natural comprimat este folosit cu succes în Turcia, iar în acest an a fost exportat și în Spania: 9 unități Kent CNG au fost livrate operatorului COMUJEZA din orașul Jerez de la Frontera.

Adaugati comentariu