Citymood Menarinibus Karsan Roma
Home Autobuze Livrare majoră Karsan: 227 de autobuze Citymood
Autobuze

Livrare majoră Karsan: 227 de autobuze Citymood

10

Producătorul turc Karsan a livrat 227 de autobuze Menarinibus Citymood, produse la fabrica din Bursa, în cadrul parteneriatului cu Industria Italiana SpA (IIA). Karsan deține 28,6% din acțiunile companiei italiene.Karsan a livrat în doar 5 luni 227 de modele de 10 și 12 metri lungime, diesel și CNG, care vor fi folosite pentru transportul public din Roma. Producătorul turc are un moment foarte bun pentru exporturi. CEO-ul Okan Baş a declarat că, incluzând livrarea pentru municipalitatea din Roma, Karsan a primit comenzi în valoare de 90 de milioane de euro și va produce peste 500 de unități Citymood până la finalul lui 2019.

”De când a început colaborarea cu IIA, exporturile de autobuze Citymood  au depășit 1.000 de unități. Vehiculele noastre din Roma operează 20 de ore pe zi, 7 zile din 7, cu timp de disponibilitate de 99%. Aceasta arată că oferim servicii cu o mare valoare adăugată”, a mai spus Okan Baş.

În Roma, gazda a peste 7 milioane de turiști în fiecare an, IIA se ocupă de întreținerea, reparația și serviciile after-sales pentru cele 227 de autobuze Menarinibus Citymood care operează zilnic în serviciul de transport public. Problemele specifice de trafic sunt rezolvate de modelele Citymood de 12,1 metri lungime (cu o capacitate de 96 de pasageri) și 10,6 metri lungime (84 de pasageri). Din lista de dotări a autobuzelor cu podea joasă amintim rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă, zonă pentru cărucioare sau suspensie față independentă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a semnat cu...

Autobuze

Karsan mai stabilește o premieră cu Autonomous e-ATAK

Karsan va fi primul constructor care folosește conducere autonomă în transportul public...

Autobuze

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368 de la 1 martie

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368, din start de martie. Anunțul...

Autobuze

Piața germană de autobuze electrice a crescut cu 20% în 2023

Dacă per total piața germană de autobuze și autocare a crescut cu...