TIMOCOM prezintă un sistem de aplicații inteligente pentru logistică

La expoziția transport logistic 2019, TIMOCOM a prezentat un nou sistem de aplicații inteligente, care le va oferi posibilitatea companiilor de transport și logistică să intre în era digitală.
TIMOCOM prezintă un sistem de aplicații inteligente pentru logistică

La expoziția din München, furnizorul de servicii IT a prezentat un sistem de aplicații inteligente noi, interfețe și parteneri, care sprijină pe cale digitală pe cei din logistică, în toate fazele al procesului de transport. ”Dorim ca clienții noștri să avanseze în fiecare zi, datorită inovațiilor noastre”, a declarat purtătorul de cuvânt al TIMOCOM, Gunnar Gburek.

Viziunea companiei este de a crea o logistică fără provocări, de aceea își extinde noul Smart Logistics System. Aplicațiile digitale inovatoare, precum derularea comenzilor, completează bursa de transport și depozitare, lider pe piața europeană. ”Scopul nostru este să devenim furnizorul digital de bază al industriei logistice europene, în rețeaua clienților și partenerilor noștri”, mai spune Gburek.

Compania IT intenționează să investească aproximativ 100 de milioane de euro în extinderea sistemului său până în 2030, și să mărească cu 100.000 numărul clienților în această perioadă. În următorii 11 ani, numărul angajaților va crește cu 300, până la 800.

Smart APIs dau posibilitatea schimbului de date cu Smart Logistics System
Noile interfețe simplifică accesul companiilor la Smart Logistics System. Așa-numitele Smart API-uri oferă clienților posibilitatea de a se conecta la System prin intermediul software-ului logistic existent. Accesul la aplicații se face întotdeauna printr-o singură interfață. De exemplu, companiile pot utiliza Smart API-ul pentru a conecta comenzile de transport a mai mult de 43.000 de potențiali parteneri de afaceri din sistem, și pot trimite și primi comenzi de transport din propriul software de logistică.

Transmiterea datelor cu partenerii din rețea
O parte a conceptului de System este integrarea partenerilor puternici. Cu Cargoclix și Krone Telematics, TIMOCOM are la bord două companii bine cunoscute, cu ajutorul cărora pot fi partajate prin intermediul System-lui, date de GPS referitoare la rute. De exemplu, clienții care folosesc TIMOCOM sunt capabili să planifice, să gestioneze și să optimizeze transporturile pe baza datelor în timp real. Un număr de 246 de furnizori telematici au fost integrați deja în Smart Logistics System Printre partenerii noi se numără și Doll + Leiber, Lavid Software, Transdata, C-Informationssysteme și Logistiqo. „Logistica se dezvoltă în rețea. Astăzi, cu partenerii noștri integrați în System, putem garanta un serviciu constant digital”, spune managerul de portofoliu TIMOCOM Philipp Schmidt. Contextul este de a deschide sistemul în viitor și pentru aplicații de la terți.

Noua pagină de start a sistemului, ușor de utilizat
Semnul vizibil al noului Sysistem la TIMOCOM, este pagina de start complet restructurată, care prezintă diversele aplicații inteligente (Smart Apps) ale sistem-ului. Aceasta ajută peste 130.000 de utilizatori cu doar câteva clickuri prin diversitatea sistemului și oferă acces facil la aplicațiile dorite. „Noua Pagină de start a Sysistemului este mult mai clară și mai intuitivă, deoarece abordează în mod specific diferitele grupuri de utilizatori și situații”, explică directorul de marketing TIMOCOM, Pélagie Mepin. De exemplu, companiile pot selecta direct aplicațiile digitale pentru a verifica licitațiile, a optimiza ruta sau pentru tracking. „Vrem să oferim clienților noștri ocazia de a-și extinde logistica, de a le îmbunătăți și de a-și spori posibilitățile”, spune Mepin. O promisiune care se reflectă și în noul slogan al companiei TIMOCOM: „Augmented Logistics“.

Mai multe informații despre TIMOCOM găsiți la www.timocom.com.

Adaugati comentariu