O nouă structură de distribuție Kögel în România

Producătorul de remorci Kögel și-a consolidat echipa din țara noastră: Luigi Meclea și Marius Popescu asigură un nivel de asistență mai bun, mai rapid și mai complex pentru clienții Kögel în România.
Kögel în România: Luigi Meclea - director de vânzări, Marius Popescu - Key Account Manager

Luigi Meclea va ocupa funcția de director de vânzări și este direct subordonat managerului general al Kögel, Massimo Dodoni. O componenta esențială a activității sale în cadrul Kögel este stabilirea și creșterea vânzărilor de semiremorci pe piața românească, precum si promovarea serviciilor Kögel, precum finanțarea, cumpărarea în rate, leasingul, service-ul complet sau telematica vehiculelor. Marius Popescu este noul Key Account Manager și se va ocupa de clienții majori de pe piața locală.

Cei doi colaborează cu Hochstaffl, importator general și partener de lungă durată al Kögel în România. Împreună, aceștia stau la dispoziția clienților locali pentru analiza nevoilor specifice și pentru a oferi asistență în ce privește portofoliul de produse Kögel din industria de transport și construcții.

Luigi Meclea (58 de ani) dispune de o vastă experiență de vânzări în sectorul vehiculelor utilitare. Înainte să se alăture echipei Kögel, a demonstrat rezultate excelente în diverse funcții de conducere la întreprinderi de transport românești și internaționale.

În vârstă de 37 de ani, Marius Popescu are deja o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor de vehicule utilitare și piese de schimb. Cu pregătire juridică și tehnică, acesta are experiență în domeniul achiziției de noi clienți, relațiilor cu clienții și asistenței în vânzări.

”Împreună cu Marius Popescu și distribuitorul nostru, formăm acum o echipă solidă în România”, a declarat Luigi Meclea, director de vânzări Kögel în România.

Adaugati comentariu