Karin Radstrom va prelua șefia Mercedes-Benz Trucks la 1 Februarie 2021

Suedeza Karin Radstrom, venită de la Scania, va prelua șefia Mercedes-Benz Trucks la 1 februarie 2021, cu trei luni mai devreme decât se stabilise inițial.
Karin Radstrom va prelua șefia Mercedes-Benz Trucks

Radstrom va începe activitatea în funcția de membru al Consiliului de Administrație al Daimler Truck AG, responsabil pentru Mercedes-Benz Trucks, la 1 februarie 2021. Inițial, transferul de responsabilități fusese programat pentru 1 mai 2021.

Karin Radstrom îl va înlocui în funcție pe Stefan Buchner, care s-a retras în această lună, după mai bine de 30 de ani de activitate.

Retragerea lui Buchner fusese anunțată la mijlocul lunii martie. Karin Radstrom s-a alăturat Mercedes-Benz Trucks, după ce în prima parte a carierei a lucrat doar la Scania. Din 2019, ea era șefa de Vânzări și Marketing a companiei suedeze.

Suedeza de 41 de ani a început ca stagiar la Scania, în 2004, după ce a absolvit un Master în Inginerie și Management Industrial la Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm. Din 2007, Radstrom a ocupat diferite poziții de conducere în cadrul organizației Scania, în departamentele de vânzări și service. Ea a fost inclusiv șefa diviziei de autobuze și autocare a Scania și a demarat activitățile companiei cu vehicule conectate.

Citește și:

Test Mercedes-Benz Actros 1845: Control total

Duminică se trece la ora de iarnă. 2021, ultimul an pentru schimbarea sezonieră a orei

Adaugati comentariu