Mec Diesel SEE anunță parteneriatul cu Opet Lubricants
Home Noutati Mec Diesel SEE anunță parteneriatul cu Opet Lubricants
Noutati

Mec Diesel SEE anunță parteneriatul cu Opet Lubricants

60

Opet Lubricants a ales Mec Diesel SEE pentru activitățile comerciale și de distribuție pe teritoriul României, conform strategiei de extindere a operațiunilor la nivel internațional adoptate de către compania turcă. Opet Lubricants, lider în industria lubrifianților din Turcia, a început colaborarea cu Mec Diesel SEE, unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb din segmentul post-vânzare din România, pentru activitățile de import și distribuție.

”Considerăm că Mec Diesel SEE, ce deține o experiență îndelungată și o poziție puternică pe piața din România, ne va susține marca, oferindu-le clienților noștri cel mai înalt nivel de satisfacție”, a declarat Murat Seyham, General Manager Opet Lubricats.

Colaborarea își propune să familiarizeze publicului larg de pe piața din România cu atributele Opet Lubricants: rigurozitatea și calitatea superioară a produselor, în conformitate cu standardele europene. Obiectivul Opet Lubricants este de a deveni unul dintre brand-urile preferate pe piața europeană, datorită experienței îndelungate în sectorul retail și statutului de lider al pieței de lubrifianți agricoli, dar și prin cooperarea puternică cu producătorii de echipamente originale (OEM), rețeaua puternică de distribuție, serviciu tehnic, expert personal și gama largă de produse pe care compania le oferă.

”Operăm cu mare încredere pe piața europeană”

Afirmând că și-au sporit ambițiile pe piața europeană prin cooperarea cu Mec Diesel SEE, Murat Seyhan, General Manager la Opet Lubricants a declarat: ”Progresul companiei noastre se bazează pe principiului dezvoltării și inovării continue, îndeplinind așteptările pieței europene cu o gamă largă de produse de înaltă performanță. Pe piața europeană operăm cu mare încredere și investim în conformitate cu strategia noastră de creștere, pe care o aplicăm la nivel internațional. Ne bucurăm să împărtășim experiențele pe care le-am dobândit datorită cooperării cu giganții din domeniu. Așadar, am ales Mec Diesel SEE ca unic importator și distribuitor pentru România. Credem că Mec Diesel SEE, cu experiența sa îndelungată și poziția puternică pe piața românească, ne va susține marca, oferindu-le clienților cel mai înalt grad de satisfacție”.

”Rețeaua de distribuție Mec-Diesel deține 13 birouri de vânzare și depozite la nivel național, iar echipa noastră de vânzări are peste 50 de specialiști în piese de schimb, motoare și lubrifianți. Suntem foarte încântați de noul nostru parteneriat cu Opet Lubricants. Deși a trecut mai puțin de un an de la începerea distribuirii acestor produse, avem deja un feedback pozitiv din partea pieței. Noi, la Mec Diesel SEE, oferim clienților o alternativă excelentă ca preț, pentru afacerile lor. Suntem o companie care construiește parteneriate pe termen lung, atât cu clienții, cât și cu furnizorii săi, de aceea suntem selectivi cu produsele și mărcile care se alătură portofoliului nostru. Alături de Opet, avem privilegiul de a lucra cu o echipă de oameni tineri și ambițioși, ce au o viziune internațională și cu tehnicieni de elită, care dețin cele mai noi capacități tehnologice. Suntem mândri să fim singurul importator și distribuitor pentru România al unuia dintre liderii mondiali în gama de lubrifianți” , a spus și Monica Dan, General Manager la Mec Diesel SEE.

Despre Mec Diesel SEE SRL

MEC DIESEL SEE a fost înființată în 2016, experiența echipei fiind de peste 20 ani în domeniul automotive. Compania este unul dintre cei mai importanți furnizori de componente pentru motoare și distribuție de piese de schimb și lubrifianti pentru camioane, autobuze, vehicule ușoare, vehicule de construcții sau agricultură, pe piața din România.

Rețeaua de distribuție MEC DIESEL SEE este prezentă în București, Voluntari, Ploiești, Pitești, Constanța, Craiova, Galați, Iasi, Oradea, Cluj, Arad, Sibiu, Brașov. Mai multe detalii găsiți pe www.mecdiesel.ro

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...