Home Noutati IVECO, nou punct de vânzare și service în parteneriat cu Dutch Truck Services la Deva
Noutati

IVECO, nou punct de vânzare și service în parteneriat cu Dutch Truck Services la Deva

106

IVECO, nume de referință în industria vehiculelor comerciale, anunță deschiderea unui nou punct de vânzare și service în orașul Deva, alături de partenerul Dutch Truck Services.

Alături de echipa IVECO Romania, Dutch Truck Services și AIC Services, la ceremonia de inaugurare au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale.

Noua sucursală, punct de referință pe coridorul Constanța – Arad, cel mai tranzitat coridor la ora actuală din România, va gestiona numeroase activități printre care consultanță comercială și financiară oferită clienților, inspecție tehnică a vehiculelor, asistență tehnică, vânzare de piese de schimb.

Deschiderea acestui centru aduce beneficii economice semnificative pentru orașul Deva, contribuind la crearea de noi locuri de muncă. Valoarea investițională totală a sediului de 1.000.000 EUR va aduce un impact pozitiv asupra comunității locale, oferind o infrastructură de calitate și servicii superioare pentru vehiculele comerciale din zonă.

IVECO mizează pe creșterea capilarității rețelei

Distanța medie între două ateliere IVECO pe coridoarele cele mai tranzitate din România este de 130 km, iar, prin noile puncte deschise în acest an, media va fi redusă la 120 km.

”Și vom continua reducerea distanței, așa cum promiteam și la începutul anului, oferind clienților noștri cea mai bună asistență prin creșterea capilarității rețelei. Ambiția noastră este ca pe coridoarele cele mai tranzitate din România aceștia să nu facă în medie mai mult de o oră până la cel mai apropiat atelier IVECO și să aibă tot confortul necesar pe durata misiunilor. Împreună cu partenerul nostru, DutchTruck Services, avem certitudinea că acest nou sediu, punct strategic pe cel mai important coridor din România, va onora cum se cuvine acest angajament”, a spus Andrei Gagea, Director General – IVECO România

”Experiența noastră de peste 20 de ani în domeniul transporturilor sau activităților conexe transporturilor ne-a învățat că înțelegerea constantă a nevoilor și adaptarea permanentă la schimbările dinamice ale acestui domeniu reprezintă cheia dezvoltării de parteneriate sustenabile. Pentru anul 2024, estimăm o cifră de afaceri cuprinsă între 2.5 și 2.8 milioane de euro, în timp ce pentru 2025 ne așteptăm la o creștere de până la 3 milioane – 3.35 milioane de euro”, a afirmat Gabriel Stanciu, Director General Dutch Truck Services.

”Ne bucurăm că AIC Service Network adaugă încă un atelier de service în rețeaua IVECO. Credem în sinergiile unui service multibrand și investim permanent în personal și în cele mai noi echipamente pentru atingerea standardelor și criteriilor calitative ale producătorilor pe care îi reprezentăm.

În ceea privește intrările în service, pentru anul viitor, estimăm un număr de 50 de vehicule lunar, iar pentru 2025, 75 de unități”, spune Ionel Balașa, General Manager – AIC SN.

Date despre sediul din Deva

Sediul din Deva are o suprafață construită de peste 800 metri pătrați și include: un atelier cu 8 posturi de lucru, o magazie de piese de schimb cu etaj de peste 150 mp, o stație ITP, peste 200 mp de birouri. După definitivarea modernizării sediului, vor exista 10 posturi de lucru.

”Adăugarea dimensiunii multibrand rețelei noastre de service este un obiectiv strategic pentru compania grupului dedicată activităților de after sales, AIC Service Network, iar deschiderea oficială a centrului nostru de service din Deva, ca centru de service autorizat IVECO, este un pas în această direcție. Datorită volumului suplimentar de servicii generat de brandul IVECO din Deva, vom putea să investim în continuare în infrastructura noastră de servicii și să oferim un nivel superior de servicii tuturor clienților IVECO și a altor mărci din zonă”, a precizat Stefano Albarosa, Acționar Dutch Truck Services.

Cu această deschidere, rețeaua IVECO atinge un total de 22 de puncte de vânzare și 25 de centre de service, consolidându-și poziția de lider în domeniul vehiculelor comerciale din România.

IVECO a avut o cotă de piață de peste 20% constant în ultimii 5 ani în segmentul 3.5-7.49 tone – fiind pe locul întâi în preferințele românilor. Deschiderea punctului de vânzare și service din Deva este, în acest sens, o dovadă concretă a faptului că IVECO rămâne dedicat îndeplinirii angajamentelor asumate, fiind un furnizor de încredere pentru clienții săi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii...

Noutati

Sistemul RO e-Factura se extinde

Guvernul a extins prin Ordonanţă de urgenţă (OUG), în 21iunie, utilizarea sistemului...

Noutati

Cod Roşu de caniculă, restricții pentru camioane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emis primul Cod Roşu de caniculă din...

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...