Iveco Daily – vehiculul ușor al anului 2021

Confruntat cu o concurență puternică în segmentul de 3,5-7,5 tone, Van Fleet World îl recompensează. Astfel, obține titlul de Vehicul ușor al anului 2021, adăugând încă o distincție trofeelor sale.

Iveco Daily își demonstrează flexibilitatea de neegalat în categoria de 3,5 până la 7,5 tone de greutate brută (GVW), primind titlul de vehicul ușor al anului 2021. Este a doua oară când Iveco Daily cucerește victoria la această categorie după ce a fost premiat pentru prima dată în 2019.

Iveco Daily oferă cea mai cuprinzătoare gamă de pe piață, de la dimensiunea obișnuită de 3,5 t greutate brută până la 7,2 t, capabilă să rivalizeze cu camioanele ușoare. Autoutilitarele Iveco Daily oferă opțiuni care se potrivesc aproape oricărei misiuni. Construit pe un cadru robust și un șasiu transversal, Daily poate transporta o sarcină utilă de până la 4,9 tone și oferă o mare varietate de stiluri de caroserie, menținând în același timp o poziție de conducere asemănătoare mașinii cu vizibilitate maximă. Disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau cu cutie automată HI-MATIC cu 8 trepte lină, Daily poate fi echipat cu o serie de opțiuni de priză de putere (PTO). Dieselul F1A de 2,3 litri oferă 136 sau 156 CP, în timp ce F1C de 3 litri oferă 180-210 CP. Un motor cu gaz natural comprimat (CNG) furnizează 136 CP și oferă performanțe comparabile cu cele ale unui diesel, asigurând astfel o putere urbană fără compromisuri.

Actualizat în 2019, Daily a dobândit un design frontal reînnoit, cu o grilă tip fagure complet nouă, un deblocator din 3 piese și faruri Full-LED opționale. La interior, un volan nou, mai mic și un tablou de bord de înaltă calitate pot fi combinate cu o frână de parcare electromecanică care elimină mișcările repetitive și un nou sistem de infotainment HI-Connect de 7”.

O soluție completă de transport, pregătită pentru orice misiune, Iveco Daily depășește limitele funcționalității de mai bine de 40 de ani. Cultura vehiculelor comerciale grele a Iveco se desfășoară pe toată gama, Daily fiind susținută de aceeași rețea de asistență rutieră 24/7 și de dealeri ca și camioanele grele ale mărcii. Daily poate profita de asemenea de pachetele cuprinzătoare și inteligente de reparații și întreținere și de conexiunea directă la centrul de control Iveco. Performanța unui vehicul poate fi monitorizată pentru a sugera schimbări în stilul de condus, pentru a avertiza cu privire la viitoarele servicii de întreținere și chiar pentru a profita de actualizările software fără fir pentru a reduce timpul de nefuncționare și pentru a îmbunătăți costul total de proprietate.

Adaugati comentariu