Home Camioane Cum știi care camion este perfect pentru afacerea ta?
Camioane

Cum știi care camion este perfect pentru afacerea ta?

40

Achiziționarea unui camion nou nu trebuie să fie dificilă, va fi suficient să mergeți la un dealer de vehicule industriale de calitate, unde veți avea la dispoziție profesioniști cu experiență în vânzarea și întreținerea camioanelor. 

Și asta veți găsi în parcul de camioane Cefin Trucks. Experiența vastă le permite să găsească soluții pentru toate tipurile de șoferi. Ce tip de camion ai nevoie?

Pentru a începe să căutați un camion de cumpărat, mai întâi trebuie să știți clar de ce tip de vehicul industrial aveți nevoie. Și acesta este un lucru pe care nu toți șoferii îl pot spune exact. Ce funcție trebuie să îndeplinească camionul? Dacă nici dvs. nu știți cum să răspundeți la asta, încercați să răspundeți la următoarele întrebări pentru a afla.

Ce veți transporta în camion? Cunoașterea încărcăturii vă va ajuta să luați o decizie cu privire la specificațiile vehiculului, deoarece camionul necesar pentru o mutare nu va fi același cu camionul necesar pentru a transporta sacii de pământ.

Cât de mult estimați că va cântări sarcina obișnuită? Nu toate vehiculele comerciale transportă aceeași încărcătură, așa că este esențial să vă puneți această întrebare înainte de a cumpăra camionul.

Cum va fi transportată marfa? Este recomandabil să puneți sarcina în așa fel încât greutatea să fie distribuită uniform. Deoarece amplasarea acestuia afectează capacitatea totală de încărcare utilă a camionului.

Unde va călători camionul? Această întrebare este, de asemenea, importantă pentru a determina cai putere și cuplul de care are nevoie camionul dvs. în funcție de greutatea încărcăturii.

Câți kilometri veți face pe an? Aceste informații sunt folosite pentru a decide dacă ar trebui să cumpărați un camion cu motor diesel sau un motor pe gaz.

Câți ocupanți doriți să intre în camion? Acest răspuns va determina dacă doriți să cumpărați o cabină obișnuită, o cabină extinsă sau un camion cu cabină dublă.

Răspunsurile la fiecare dintre aceste întrebări vă vor ajuta să determinați ce tip de camion aveți nevoie. Mergeți cu aceste informații la reprezentanța de camioane de vânzare și lăsați-vă sfătuit de experții de acolo. Vă vor ajuta să găsiți acel camion de care aveți nevoie pentru a vă face treaba și în condiții bune de achiziție.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...