Infosys susține transformarea digitală a GEFCO

Infosys, lider global în domeniul serviciilor și consultanței digitale de ultimă generație, va susține în următorii cinci ani transformarea digitală a GEFCO, lider mondial în soluții multimodale dedicate lanțului de aprovizionare și lider european în logistică auto.
GEFCO primește ratingul CDP B pentru acțiuni împotriva schimbărilor climatice

În calitate de partener cheie de afaceri și tehnologie al GEFCO, Infosys va contribui la transformarea serviciilor de management ale aplicațiilor de afaceri de ultimă generație. Bazându-se pe fundamentul acestor servicii, Infosys își va folosi de asemenea Live Enterprise Suite pentru a ajuta GEFCO să evolueze într-o organizație ”Nativ digitală”. Acest lucru va introduce noi funcționalități în cadrul lanțului de aprovizionare, care vor extrage și procesa informații în timp real, generând astfel informații specifice, într-un timp foarte scurt. Acestea vor ajuta GEFCO să răspundă în mod inteligent și eficient provocărilor logistice, creând astfel valoare adăugată serviciilor oferite. Obiectivul final al acestui parteneriat este acela de a ajuta GEFCO să dezvolte un avantaj competitiv, într-o manieră sustenabilă, și să își îmbunătățească constant valoarea serviciilor oferite clienților săi.

”Suntem încântați să începem transformarea noastră digitală cu Infosys. Inovarea digitală a lanțulului de distribuție este esențială, iar noul nostru parteneriat va contribui la consolidarea expertizei GEFCO și va aduce o plusvaloare pentru clienții noștri”, a declarat Jean-Luc Galzi, CIO al GEFCO.

GEFCO este lider mondial în soluții pentru lanțuri de distribuție multimodale și lider european în logistică auto. Bazându-se pe 70 de ani de expertiză și competența unică a forței de muncă de 15.000 de oameni, GEFCO proiectează soluții inteligente și flexibile pentru a face față celor mai complexe provocări ale lanțului de distribuție din fiecare sector al industriei. Prezent în 47 de țări, cu o rețea globală integrată, GEFCO servește 300 de destinații în întreaga lume. În 2018, Grupul a generat venituri de 4,6 miliarde de euro.

Adaugati comentariu