grupul Krone rezultate anul fiscal 2017-2018
Home Remorci Încă un record de vânzări pentru grupul Krone
RemorciVehicule speciale

Încă un record de vânzări pentru grupul Krone

31

În ciuda unor dificultăți în piața utilajelor agricole și remorcilor industriale, grupul Krone a terminat anul financiar 2017-2018 (1 august 2017 – 31 iulie 2018) cu un nou record de vânzări. Grupul a depășit pentru prima dată 2 miliarde de euro (2,1 miliarde), față de 1,9 miliarde în anul fiscal anterior.Din această cifră de afaceri, țara gazdă Germania a participat cu 582,9 milioane de euro, o creștere de 67,4 milioane de euro (13,1%). În Germania, 67,4% din vânzări au fost reușite de divizia de vehicule comerciale, iar 32,6% de afacerea de mașini agricole.

Vânzările din afara Germaniei au crescut la 1,5 miliarde de euro, cu aproape 171 de milioane de euro (12,4%) mai mult decât în anul fiscal precedent. Aproape 71% din aceste exporturi au fost generate de divizia de vehicule comerciale și 29,1% de cea de mașini agricole.

În anul fiscal 2017-2018, Grupul Krone a avut 4.897 de angajați (din care 4.497 de angajați permanenți). Cifrele includ și 278 de ucenici. Creșterea numărului de angajați a fost generată atât de dezvoltarea afacerilor, cât și de lărgirea rețelei de vânzări din ambele divizii.

”Creșterea repetată a vânzărilor este o dovadă a succesului strategiei de poziționare ca furnizor de servicii de excelență pentru remorci industriale și mașini agricole. Creșterea populației globului necesită atât o creștere a producției de alimente, cât și a transporturilor de marfă. Digitalizarea joacă un rol cheie în acest context, iar grupul Krone oferă deja o gamă largă de produse orientate spre viitor”, a declarat Bernard Krone, Managing Partner al Krone Group.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Vehicule speciale

New Holland câștigă Good Design Award

Combina CR11 și tractorul electric T4 de la New Holland sunt câștigătorii...

Vehicule speciale

GAUSSIN începe livrările către AMAZON

GAUSSIN NA, o filială deținută integral de GAUSSIN, un pionier al transportului...

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...