Krone prezintă la IAA vehicule practice și servicii complete

Standul Krone de la IAA 2018 are motto-ul ”Conexiuni inteligente”: producătorul de remorci își propune să conecteze lumea transporturilor și să creeze valoare adăugată de primă clasă.
KRONE_Road to IAA 2018

”Pregătim remorcile noastre pentru viitor, cu ajutorul inteligenței artificiale și a interconectării produselor cu serviciile potrivite, pentru mai multă mobilitate și o logistică mai eficientă. Astfel se obține un transport de mărfuri sigur și o furnizare promptă a tuturor datelor importane despre transport. Avem cele mai mari pretenții de la portofoliul nostru și creștem constant calitatea, astfel încât clienții să fie mai economici pe drum”, a declarat Bernard Krone.

Afacerea de familie inovatoare din Emsland prezintă numeroase vehicule la Hanovra, precum și servicii complete pentru vehicule comerciale. Aceste servicii, precum service-ul flexibil, logistica rapidă a pieselor de schimb și soluțiile telematice inteligente, optimizează timpii de operare și costul de proprietate pentru operatrii de transport.

Astfel se creează valoare adugată de primă clasă pentru misiunile dificile de transport din logistică. Remorcile Krone sunt pregătite pentru viitor: Serviciul Smart Trailer Check asigură condiții optime de transport încă înainte de începutul călătoriei. Sistemul Smart Scan oferă o privire generală asupra locurilor libere din remorcă, iar interconectarea cu bursele de transport prin Smart Capacity Management asigură o utilizare optimă a spațiului liber. Toate acestea sunt interconectate în Krone Telematics Portal și fac transportul și mai eficient, într-un mod inteligent.

KRONE expune la IAA în Hala 27, Standul E33 și spațiul exterior.

Produse prezentate:
– Container Chassis
– Cool Liner
– Profi Liner
– Profi Liner TIR
– Safe Curtain
– puntea Krone pentru remorci Mega
– Smart Birdview

Servicii prezentate:
– App Claim Care
– Service Warranty Extension
– Smart Capacity Management
– Smart Scan
– Smart Track and Trace
– Smart Trailer Check
– Smart Tyre Monitoring
– Spare Parts Centre Herzlake

 

Adaugati comentariu