Hub regional pentru retailerul de modă cu cea mai rapidă creștere

Un nou hub regional. CTPark Bucharest West devine centrul de distribuție pentru LPP, creatorul mărcilor Reserved, House, Mohito, Cropp și Sinsay.

CTPark Bucharest West își reconfirmă poziția de hub logistic regional pentru întreaga zonă a Balcanilor și nu numai prin începerea cooperării cu LPP, retailerul de modă cu cea mai rapidă creștere din România, pentru centrul său regional de distribuție.

LPP este creatorul a cinci mărci recunoscute, precum Reserved, House, Mohito, Cropp și Sinsay. Acesta a închiriat o suprafață de depozitare de 65.000 mp în CTPark Bucharest West.

Tranzacția de închiriere a 65.000 mp în cadrul CTPark Bucharest West marchează începutul colaborării dintre LPP, care administrează o rețea de peste 1.800 de magazine în 38 de țări, și CTP, care deține peste 9,9 milioane de mp de spații industriale și logistice în 10 țări.

Consolidarea CTPark Bucharest West în rolul de hub regional

Această tranzacție majoră este, de asemenea, o altă confirmare a consolidării CTPark Bucharest West în rolul de hub regional. Doarece produsele LPP vor fi expediate în România, dar și în țări precum Bulgaria, Ungaria, Croația, Macedonia de Nord, Serbia și Grecia.

”CTPark Bucharest West este o destinație pentru liderii de piață. Suntem încântați să începem parteneriatul cu LPP, care a creat cinci branduri importante și acoperă 38 de țări. Credem că este o sinergie foarte bună între CTP și LPP, fiind două companii foarte antreprenoriale, ambițioase și agile, ceea ce ne-a permis să încheiem această tranzacție de închiriere în timp record. Depozitul LPP, BUW24, este un record în sine prin dimensiuni, cu o suprafață închiriabilă peste 160.000 mp, fiind cea mai mare clădire monobloc din țară (adică fără pereți despărțitori), și va fi construită la standardele tehnice ridicate recunoscute ale CTP”, spune Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

BUW24 va avea o suprafață închiriabilă de peste 160.000 de metri pătrați și este planificat să fie livrat în 2023/2024. Cu acest nou reper, CTPark Bucharest West se apropie de pragul de 1.000.0000 mp. Astfel își consolidează poziția nu doar ca cel mai mare parc industrial din România, ci fiind și cel care oferă cea mai bună calitate a vieții pentru angajați.

Prin proiectul multifuncțional Clubahus, CTPark Bucharest West oferă toate facilitățile dorite pentru rezidenți. Amintim, restaurant cu terasă, zonă de barbeque, minimarket, cafenea, punct medical, amfiteatru pentru evenimente, săli de ședințe și o mulțime de spații verzi pentru ca angajații să se relaxeze în timpul liber. În parc urmează să fie dezvoltate și un supermarket și un teren de sport pentru rezidenți, iar pista de biciclete va fi extinsă.

Situat pe autostrada A1, la km 23, CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa și are o suprafață închiriabilă de aproximativ 770.000 mp până în prezent.

Adaugati comentariu