Home Logistică Hödlmayr România își extinde flota cu 24 de transportoare
LogisticăTransportatori

Hödlmayr România își extinde flota cu 24 de transportoare

43

Hödlmayr România investește masiv anul acesta în modernizarea flotei proprii de autovehicule. Recent, expertul în automotive și-a extins flota cu 24 transportoare noi de vehicule.”Vorbind în general despre flota noastră, putem spune că este una din cele mai moderne din Europa. Vârsta medie a vehiculelor noastre este de 3,7 ani – media în branșă fiind de peste 7 ani”, declară Johannes Hödlmayr, Directorul General al firmei Hödlmayr. În prezent, totalul vehiculelor firmei Hödlmayr International AG este de 780 transportoare speciale pentru autovehicule, din care 99% sunt Euro 5-, EEV- sau Euro 6.

”Cele 24 de autotransportoare noi Euro 6 ale noastre dispun de tempomat anticipativ și de frână cu evacuare de putere crescută. În plus, toate autovehiculele sunt dotate cu instalație de climatizare pentru staționare. Pe lângă îmbunătățirile de o importanță majora pentru confortul șoferilor, cu acest pachet de măsuri aducem și o contribuție deosebit de valoroasă la crearea unui sistem de transport auto cu emisii de noxe cât mai scăzute – rămânând astfel fideli principiului nostru de sustenabilitate”, subliniază Tamer Sen, director al Hödlmayr România.

Cifra de vânzări de vehicule noi în prima jumătate a anului 2018 arată o creștere de circa 30% față de anul trecut, ceea ce le oferă experților în automotive de la Hödlmayr Logistics România destule motive de încredere pentru anul în curs. ”Volumul exporturilor noastre în Europa centrală și de Vest a crescut continuu în ultimele luni, mulțumită producției mari a fabricanților români de autovehicule”, mai afirmă Tamer Sen.

Hödlmayr Logistics România este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 transportoare speciale. Locația din Bascov include o capacitate de depozitare pentru cca. 3.700 vehicule și oferă, pe lângă soluțiile de transport, numeroase soluții de service și asigurare a calității. Cifra de vânzări a filialei Hödlmayr s-a ridicat în anul precedent (2017) la 23 de milioane de euro.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Low-costul bate companiile de linie

Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă...

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...