Home Logistică GEFCO România își mută sediul central în noul Campus 6
Logistică

GEFCO România își mută sediul central în noul Campus 6

33

GEFCO România, subsidiara locală a grupului GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistică auto, își mută în toamna acestui an birourile sediului central în prima clădire a complexului Campus 6.Angajații GEFCO au avut ocazia să aleagă clădirea ce le va fi ”casă” în următorii ani, iar opțiunea lor a fost, într-o majoritate semnificativă: Campus 6.1, clădire construită de Skanska România, divizia locală a liderului mondial în dezvoltare imobiliară și construcții, ce urmează a fi livrată în al treilea trimestru din acest an.

Suprafața închiriată de GEFCO România totalizează 680 metri pătrați. ”GEFCO România a avut sediul în partea de Nord a Bucureștiului încă de la înființare, însă cu timpul această zonă s-a aglomerat foarte mult, iar accesul a devenit din ce în ce mai anevoios. Astfel, ideea de a ne muta într-o altă parte a orașului a fost luată în calcul. Campus 6.1 s-a clasat în topul preferințelor, atât din punct de vedere al amplasării, datorită proximității metroului, a distanței mici față de agenția noastră din Joița și a Universității Politehnica, zonă cu mult potențial în ceea ce privește recrutarea de noi  talente, dar și datorită dotărilor de care beneficiază clădirea”, a declarat Jérôme Chevrolet, Balkans Area Manager și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Complexul Campus 6 este situat în zona Politehnica, aflată într-o continuă expansiune în ce privește dezvoltarea clădirilor de birouri. Campus 6.1. dispune de o parte din caracteristicile certificării WELL, certificare care se adresează și ia în calcul ocupanții clădirilor, sănătatea și confortul acestora, factori ce au implicații directe și dovedite în retenția și creșterea productivității. Se pune accent pe calitatea aerului si a apei din clădire, accesul la lumina naturală, prezența plantelor și a vegetației, dar și pe confortul personal, accesul la alimente sănătoase și influența pe care o au clădirile asupra corpului uman.

Proiectul Campus 6 va include zone verzi dotate cu prize electrice și Wi-Fi, spații de retail și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...