Girteka Logistics cumpără încă 1.500 de camioane DAF

Pe baza experienței bune cu vehiculele DAF din flotă, Girteka Logistics, companie de top în industria europeană de transport, a decis să comande încă 1.500 de camioane DAF XF.
DAF XF livrare Girteka

În această vară, Girteka Logistics a primit o altă livrare importantă, de 500 de autotractoare DAF XF.

”Camioanele DAF s-au comportat chiar mai bine decât am preconizat. Sunt extrem de fiabile, eficiente și confortabile pentru șoferi. Cu cele 1.500 de camioane noi continuăm să ne dezvoltăm afacerea la nivel european”, a declarat Edvardas Liachovičius , CEO al Girteka Logistics.

De la înființarea sa, la mijlocul anilor 90, compania lituaniană Girteka s-a dezvoltat într-un lider al pieței de transport. Compania are peste 13.000 de angajați, iar flota este compusă din peste 5.600 de camioane și 5.800 de remorci.

”Decizia noastră de a opta pentru primul lot de 500 de camioane DAF XF s-a luat după un studiu de piață complex. În utilizarea de zi cu zi, vehicule au depășit așteptările noastre în fiecare aspet. Nu doar din perspectiva afacerii, dar și a șoferilor, care sunt încântați de cabina foarte confortabilă și de caracteristicile dinamice. În plus, camioanele DAF ne ajută în eforturile noastre de a ne reduce amprenta de carbon”, a mai spus Edvardas Liachovičius.

Cele 1.500 de autotractoare DAF XF comandate de Girteka Logistics vor fi echipate cu motorul PACCAR MX-13 de 12,9 litri, în versiunea de 480 CP, cuplat la noua cutie de viteze automatizată TraXon. Camioanele dispun de cele mai noi tehnologii, inclusiv Predictive Cruise Control, Predictive Shifting, Lane Departure Warning, AEBS și Forward Collision Warning. Pentru disponibilitate maximă, Girteka Logistics a optat pentru intervale de service de până la 200.000 de kilometri.

Adaugati comentariu