DAF XF livrare Girteka
Home Camioane Girteka Logistics cumpără încă 1.500 de camioane DAF
CamioaneTransportatori

Girteka Logistics cumpără încă 1.500 de camioane DAF

35

Pe baza experienței bune cu vehiculele DAF din flotă, Girteka Logistics, companie de top în industria europeană de transport, a decis să comande încă 1.500 de camioane DAF XF.

În această vară, Girteka Logistics a primit o altă livrare importantă, de 500 de autotractoare DAF XF.

”Camioanele DAF s-au comportat chiar mai bine decât am preconizat. Sunt extrem de fiabile, eficiente și confortabile pentru șoferi. Cu cele 1.500 de camioane noi continuăm să ne dezvoltăm afacerea la nivel european”, a declarat Edvardas Liachovičius , CEO al Girteka Logistics.

De la înființarea sa, la mijlocul anilor 90, compania lituaniană Girteka s-a dezvoltat într-un lider al pieței de transport. Compania are peste 13.000 de angajați, iar flota este compusă din peste 5.600 de camioane și 5.800 de remorci.

”Decizia noastră de a opta pentru primul lot de 500 de camioane DAF XF s-a luat după un studiu de piață complex. În utilizarea de zi cu zi, vehicule au depășit așteptările noastre în fiecare aspet. Nu doar din perspectiva afacerii, dar și a șoferilor, care sunt încântați de cabina foarte confortabilă și de caracteristicile dinamice. În plus, camioanele DAF ne ajută în eforturile noastre de a ne reduce amprenta de carbon”, a mai spus Edvardas Liachovičius.

Cele 1.500 de autotractoare DAF XF comandate de Girteka Logistics vor fi echipate cu motorul PACCAR MX-13 de 12,9 litri, în versiunea de 480 CP, cuplat la noua cutie de viteze automatizată TraXon. Camioanele dispun de cele mai noi tehnologii, inclusiv Predictive Cruise Control, Predictive Shifting, Lane Departure Warning, AEBS și Forward Collision Warning. Pentru disponibilitate maximă, Girteka Logistics a optat pentru intervale de service de până la 200.000 de kilometri.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...