Girteka Logistics achiziționează 500 de camioane DAF XF

Girteka Logistics, unul dintre liderii europeni în domeniul logisticii, a comandat 500 de autocamioane DAF XF pentru operațiunile sale internaționale în regim de camion complet. Livrările vor începe în luna iulie și marea majoritate a camioanelor vor fi operabile în octombrie 2018.

Cele 500 de autocamioane DAF XF pentru Girteka Logistics vor fi echipate cu motorul PACCAR MX-13 de 12,9 litri (480 CP, 2.500 Nm la 900 rpm) și noua cutie de viteze automată TraXon. Camioanele au cele mai noi tehnologii la bord, cum ar fi Predictive Cruise Control (control predictiv al vitezei de croazieră), Predictive Shifting (schimbare predictivă a vitezelor), Lane Departure Warning (avertisment de părăsire a benzii), AEBS (sistem avansat de frânare de urgență) și Forward Collision Warning (avertisment privind riscul de coliziune frontală).

Funcția DAF Driver Performance Assistant (asistentul de performanță al șoferului) ajută șoferul să obțină o eficiență maximă a consumului de combustibil, la fel și sistemul avansat Eco Roll al DAF. Pentru o perioadă de funcționare maximă, Girteka Logistics a optat pentru intervale de întreținere de până la 200.000 de kilometri.

”Camioanele noi fac parte din planul nostru de a ne extinde afacerea în întreaga Europă. Decizia de a opta pentru DAF XF a venit în urma unor studii de piață complexe. Pentru a ne susține poziția de operator premium în domeniul transporturilor, aveam nevoie de un produs premium, care, printre altele, să ne ofere cele mai mici costuri de exploatare, prin cel mai redus consum de combustibil. DAF ne-a depășit așteptările prin introducerea noului XF, care stabilește un nou standard în eficiența consumului de combustibil și emisiile scăzute de CO2. În același timp, dorim să le oferim șoferilor noștri cel mai bun nivel de confort posibil, motiv pentru care am ales versiunile luxoase XF Space Cab și Super Space Cab”, a declarat Mindaugas Raila, Directorul Girteka Logistics.

De la înființarea sa la mijlocul anilor nouăzeci, Girteka Logistics – cu sediul în Vilnius (Lituania) – s-a transformat într-o companie de vârf în industria europeană a transporturilor, specializându-se în transportul internațional de mărfuri în regim de camion complet (FTL). Flota modernă a Girteka Logistics este alcătuită din peste 4.400 de camioane și 4.700 de remorci. Girteka Logistics are peste 9.000 de șoferi.

Adaugati comentariu