Girteka Logistics, soluții de vizibilitate în timp real

Girteka Logistics a anunțat lansarea soluțiilor de vizibilitate în timp real pentru toți clienții săi. Este încă o probă a digitalizării continue a celei mai mari companii de transport pe bază de active din Europa. 

Potrivit oficialilor companiei, soluțiile sunt dedicate tuturor clienților, indiferent de dimensiunile portofoliului lor de rute. Digitalizarea companiei va permite furnizorului de transport rutier de marfă să cunoască în orice moment locația camioanelor sale asociate încărcăturilor unui client. Și va furniza datele fără costuri suplimentare pentru acesta.

Totodată, soluția de vizibilitate în timp real poate fi integrată cu ușurință cu oricare dintre cele mai importante servicii digitale de vizibilitate a lanțului de aprovizionare.

Soluțiile de vizibilitate în timp real Girteka Logistics sunt deja disponibile

Soluția este deja disponibilă pentru clienții actuali și potențiali. Ea poate fi accesată prin:

  • link-uri directe către fiecare transport individual
  • tablou de bord dedicat pe site-ul web al unuia dintre partenerii companiei pentru a trece în revistă fiecare încărcătură
  • prin intermediul unui serviciu digital de vizibilitate a lanțului de aprovizionare ales de client, dacă acesta a încheiat deja un parteneriat cu un astfel de furnizor
  • prin intermediul sistemelor de gestionare a lanțului de aprovizionare ale unui client, prin intermediul integrării cu soluția noastră RTV.

”Cu soluția noastră de vizibilitate în timp real, ne propunem să oferim servicii de transport transparente și deschise clienților noștri. Indiferent de cât de mic sau de mare este parteneriatul nostru cu aceștia”, a comentat Pavel Kveten, Chief Operating Officer (COO) al Girteka Logistics European Business Unit.

”Posibilitatea clienților noștri de a ne vedea camioanele va ajuta parteneriatele noastre să devină mai deschise. În plus, le va permite clienților noștri să își îmbunătățească procedurile lanțului de aprovizionare. Astfel, vor putea să-și maximizeze eficiența proceselor pe viitor. Deoarece vor putea avea mai mult control și cunoștințe despre oferta de transport furnizată de Girteka Logistics”, a continuat acesta.

Soluția amintită reprezintă încă un pas al companiei pentru a îmbunătăți experiența clienților. Girteka Logistics trece de la sistemele sale actuale la sistemul de management al transporturilor (TMS) de la SAP.

Adaugati comentariu