GEFCO VISIBILITY, noul portal pentru expedierile de mărfuri
Home Logistică GEFCO VISIBILITY, noul portal pentru expedierile de mărfuri
Logistică

GEFCO VISIBILITY, noul portal pentru expedierile de mărfuri

22

Grupul GEFCO, lider mondial în soluții pentru lanțuri de distribuție multimodale și lider european în logistică auto, lansează GEFCO VISIBILITY, un portal web securizat și personalizat, dezvoltat de WiseTech Global, unde utilizatorii pot gestiona expedierile de mărfuri de la rezervare la facturare.WiseTech Global este un dezvoltator global de soluții software în cloud pentru industriile logistice internaționale și naționale. Produsul său de referință, CargoWise One, oferă companiilor care operează în domeniul logisticii o soluție completă pentru optimizarea integrării, automatizării și comunicării la nivelul lanțului de distribuție.

Cu GEFCO Visibility, GEFCO a implementat această soluție pentru proprii săi clienți,în vederea simplificării administrării expedierilor de mărfuri, permițându-le să coopereze mai eficient cu ecosistemele lor și să își fluidizeze procesele. Soluția le permite clienților să administreze expedierile de mărfuri aeriene, maritime, rutiere sau feroviare cu doar câteva clickuri și să monitorizeze starea expedierilor lor zilnice prin etape standard sau un set personalizat adaptat nevoilor lor comerciale.

Portalul web conține diferite module, inclusiv un modul de raportare pentru extragerea unor rapoarte detaliate privind activitatea de expediere și un modul financiar care oferă acces la cele mai recente informații financiare. Modulul pentru gestionarea excepțiilor le permite clienților să configureze alerte și notificări automate pentru orice deviații de la procesul standard de expediere sau la finalizarea diferitelor etape.

Portalul GEFCO VISIBILITY este conectat și la dispozitivul GEFCO TRACY, activat vocal, conceput pentru urmărirea expedierilor, care le permite clienților să obțină informații-cheie prin comenzi vocale, bazate pe tehnologia Smart Speaker.

”Gestionarea transporturilor poate fi o provocare pe piața de astăzi și suntem constant în căutarea de modalități pentru a veni în sprijinul clienților noștri cu modalități care să permită o cât mai mare fluidizare a acestor procese. GEFCO VISIBILITY este o soluție completă pentru toate operațiunile de expediere mărfuri ale clienților noștri, oferind o interfață intuitivă și toate funcționalitățile necesare pentru transporturile multimodale. Rafinăm în continuare această ofertă folosindu-ne de feedback-ul clienților pentru a ne asigura că ținem pasul cu o industrie extrem de dinamică”, a declarat Hans Stokman, Director global IT & Inovație, GEFCO Freight Forwarding.

Portalul web GEFCO VISIBILITY este disponibil în 78 de limbi și 47 de țări.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...