GEFCO obține certificatul GDP pentru transportul rutier farma în alte 9 țări
Home Logistică GEFCO România, 10 ani de colaborare cu DP World Constanța
Logistică

GEFCO România, 10 ani de colaborare cu DP World Constanța

13

GEFCO România, filială a GEFCO Group, sărbătorește zece ani de colaborare cu DP World Constanța, operator portuar global și lider-facilitator în comerțul mondial. Parteneriatul s-a consolidat de-a lungul anilor prin cultura organizațională puternică a ambelor companii, în baza unor valori și viziuni comune. Cu o prezență semnificativă atât la nivelul piețelor în plină dezvoltare, cât și la nivelul celor dezvoltate, DP World Constanța a dovedit expertiza sa, pe durata celor 10 ani de colaborare cu GEFCO România, și a demonstrat că este un partener de încredere.Cu o activitate de 15 ani pe piața din România, DP World este o parte integrantă în cadrul lanțurilor de aprovizionare, operând multiple afaceri asociate, de la terminale marine și continentale, servicii maritime, logistică și servicii conexe până la soluții comerciale. Împreună, GEFCO România și DP World oferă soluții de transport complet containerizate și de grupaj, precum și IPC – Industrial Projects Cargo.

”Suntem încântați de colaborarea cu GEFCO România și foarte devotați promisiunii noastre comune de a întruni nevoile clienților noștri. Suntem mândri să avem un partener de încredere alături de noi în această misiune”, a spus Cosmin Cârstea, Directorul General al DP World Constanța.

Acoperind soluții personalizate și transporturi speciale supradimensionate, volumul total transportat ajunge la 3000 de tone pe an. Operațiunile adiacente ale GEFCO România și DP World sunt echilibrate între importuri și exporturi, importurile fiind mai ales din țările asiatice, precum China și Coreea, iar exporturile direcționate către SUA, Chile și Coreea.

Datorită puterii parteneriatului lor, GEFCO România și DP World Constanta pot răspunde la o gamă largă de nevoi și pot servi clienți din numeroase domenii de activitate. Companiile care se bazează pe soluțiile logistice furnizate, prin colaborarea dintre cei doi operatori, provin din industrii precum petrol și gaze, auto, construcții și producție industrială, inclusiv producătorii de sticlă, care necesită un tip special de încărcătură.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Jungheinrich, o nouă serie de transpaleți electrici pietonali

Jungheinrich a prezentat la LogiMAT noua serie de stivuitoare electrice cu platformă...