100 de remorci Kögel Cargo Coil pentru Van Steenbergen
Home Remorci 100 de remorci Kögel Cargo Coil pentru Van Steenbergen
Remorci

100 de remorci Kögel Cargo Coil pentru Van Steenbergen

16

Compania belgiană Van Steenbergen Transport își înnoiește parcul auto format din peste 600 semiremorci Kögel cu 100 de unități Cargo Coil din generația NOVUM, ideale pentru transportul de role de tablă.

Cu peste 100 de ani de experiență în domeniul transporturilor, Van Steenbergen oferă expediții în regim FTL și LTL ”just in time”, dar și depozitare intermediară sau pe termen lung, dispunând de o capacitate de 12.000 metri pătrați.

Noile semiremorci nu sunt utilizate doar pentru transportul de bobine și role de tabla, ci și pentru transportul de produse textile și alimentare. Semiremorcile flexibile Kögel Cargo Coil sunt prevăzute cu un cadru exterior optimizat și caroserie îmbunătățită, inovații ce caracterizează semiremorcile din generația NOVUM. Cu o masă proprie care pornește de la circa 6.650 kg în versiunea de bază, modelul Cargo Coil are o sarcină utilă de rezervă suficientă.

Semiremorcile Kögel Cargo Coil din generația NOVUM sunt prevăzute cu un cadru sudat, stabil și rezistent la torsiune, cu elemente transversale inserate, construit pentru o sarcină distribuită maximă de 30 tone per 1,5 m în centrul de greutate al sarcinii utile. În locul canalului pentru bobină standard cu lungimea de 7.200 milimetri, Van Steenbergen Transport a optat pentru canalul cu lungimea de 9.000 milimetri disponibil opțional. În canalele pentru bobină pot fi transportate bobine și role de tabla cu un diametru cuprins între 900 și 2.100 milimetri. Pentru asigurarea încărcăturii, sunt prevazute cu opt seturi de buzunare pentru stâlpi din țevi rectangulare si opțional în canalul pentru bobină în locul a doar două seturi.

Noul profil al cadrului exterior sporește semnificativ accesibilitatea punctelor de fixare VarioFix, ceea ce permite ca încărcătura să fie ancorată în cadrul exterior din oțel perforat VarioFix chiar și cu prelata închisă, precum și in cazul semiremorcilor cu obloane. Cele 13 perechi de suporturi de ancorare standard incluse sunt prevăzute cu cârlige de prindere laterale pentru o manipulare mai ușoară. Dintre acestea, cinci seturi au o sarcină de câte 2.500 kg pe fiecare inel și opt seturi de 4.000 kg pe fiecare inel în zona centrului de greutate al sarcinii utile. 20 capace pentru vana bobinei asigură o acoperire, respectiv descoperire rapidă și sigură a canalului pentru bobină. Capacitatea portantă a capacelor pentru vana bobinei este proiectată pentru sarcini mari pe osia stivuitorului de până la 5.460 kilograme. Bineînțeles, semiremorcile Cargo Coil dispun de certificatul de siguranță DIN EN 12642 Code XL.

Van Steenbergen Transport a optat de asemenea și pentru alte accesorii opționale. Pentru protecția interiorului peretelui frontal împotriva avariilor din utilizarea zilnică s-a montat o tablă de oțel galvanizat cu grosimea de 2 mm și înălțimea de 1.250 mm. Pentru o protecție sporită împotriva impactului, spatele vehiculelor este prevăzut cu amortizoare din oțel ranforsate. Un teu din oțel transversal cu o grosime de 8 mm montat central pe placa de acoperire a cadrului de-a lungul întregii lățimi și o protecție pentru camele de închidere consolidează protecția la impact. Alte dotări suplimentare includ un suport de lămpi din oțel, un sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, prelată laterală și plafon în varianta anti-vandalism și multe altele.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

CTE Trailers, noul importator Krone în Bulgaria

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în...

Remorci

Kogel își întărește poziția în România. Auto Brand este noul importator și distribuitor al brandului german

Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața românească a importului și...

LogisticăRemorci

Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Blue River București 78 SRL, companie de transport și logistică activă la...

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration
Remorci

Schmitz Cargobull lansează remorcile aerodinamice EcoGeneration

Schmitz Cargobull a prezentat noua generație de remorci sustenabile EcoGeneration. Vor fi...