GEFCO obține certificatul GDP pentru transportul rutier farma în alte 9 țări
Home Logistică GEFCO obține certificat GDP pentru transport rutier farma în alte 9 țări
Logistică

GEFCO obține certificat GDP pentru transport rutier farma în alte 9 țări

37

Grupul GEFCO, lider global în soluții multimodale de distribuție și lider European în logistica auto, a primit certificatul de Bune Practici în Distribuție (GDP) din partea Bureau Veritas pentru tranportul rutier al produselor farmaceutice în nouă țări. GEFCO are acum certificatul GDP în 15 țări, validând angajamentul pe care îl are pentru procesele de administrare a calității într-o piață din ce în ce mai complexă.

Nouă țări au primit certificarea de transport rutier în urma unui audit strict făcut de Bureau Veritas în Bulgaria, Italia, Maroc, Polonia, Serbia, Slovenia, Elveția, Turcia și Regatul Unit. Acestor țări li se adaugă cele care au primit certificarea anul trecut: Cehia, Slovacia, Ungaria, Grecia, România și sediul Grupului din Franța.

Certificarea GDP demonstrează că GEFCO întrunește cerințele Ghidului Comisiei Europene pentru Bune Practici în Distribuția Produselor Farmaceutice pentru uz uman, și este valabilă trei ani. Această reușită reflectă angajamentul GEFCO pentru servicii de calitate și înțelegerea provocărilor unice pe care le întâmpină clienții, inclusiv trasabilitatea bunurilor și prevenirea falsificărilor.

”Ne bucurăm nespus de primirea certificării pentru nouă noi țări din rețeaua GEFCO. Clienții noștri necesită standarde riguroase de control și siguranță, iar noi avem o tradiție de excelență în operare cu care ne mândrim. Cu noile certificări putem oferi acum niveluri îmbunătățite de servicii, diferențiindu-ne de competitori, și concentrându-ne pe elementele care susțin standardele exemplare de satisfacție a clienților din acest sector în plină dezvoltare. Vom continua să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor pe care clienții – atât publici cât și privați – le au de la numele GEFCO, continuând în același timp creșterea rețelei de certificări de transport rutier la nivel european în 2020”, a menționat Tony Gunn, Vicepreședinte Executiv al diviziei de Transport Aerian și Maritim GEFCO.

Piața logistică pentru această industrie devine din ce în ce mai complexă, cu un volum de produse sensibile la temperatură în continuă creștere, datorat cererii crescute de produse medicale uzuale, dar și a produselor pentru care companiile farmaceutice necesită transporturi și logistică specială. Un raport publicat de Grand View Research în aprilie aproximează piața logistică globală pentru industria farmaceutică la 76,4 miliarde USD și estimează o creștere anuală medie de 3,5% pe an până în 2025. În același timp, reglementările legislative legate de transportul produselor farmaceutice devin tot mai stricte. Lanțurile de aprovizionare și distribuție sunt puternic reglementate și necesită soluții de transport care respectă standarde stricte ce includ limite la timpii de tranzit și controlul absolut al temperaturii produselor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...