FUSO eCanter pentru serviciul poștal din Dublin

Primul camion ușor complet electric a ajuns într-un nou oraș european. Din martie 2020, două camioane FUSO eCanter operează în Dublin pentru serviciul poștal din Irlanda, An Post.
FUSO eCanter a ajuns și în Dublin

După livrarea din Dublin, eCanter circulă în 10 mari orașe din Europa, în Germania, Marea Britanie, Franța, Portugalia, Olanda, Danemarca și Irlanda.

An Post este primul furnizor de servicii poștale din lume care oferă livrări cu zero emisii într-o capitală europeană. Modelul FUSO eCanter face parte integrantă din eforturile companiei de a-și reduce emisiile poluante și de dioxid de carbon.

De la lansarea modelului eCanter din octombrie 2017, FUSO a atins obiectivul inițial de a livra 150 de unități în aproximativ doi ani. Alte livrări vor urma în curând în Europa, Japonia și Statele Unite.

Până în prezent, flota globală FUSO eCanter a parcurs peste 1,6 milioane de km în operațiunile clienților. Cu o autonomie de 100 km, vehiculul de 7,49 tone îndeplinește cu ușurință cerințele clienților pentru distribuție urbană pe distanțe scurte.

Sistemul de propulsie este compus dintr-un motor electric care dezvoltă 129 kW (cuplu maxim 390 Nm) și șase pachete de baterii litiu-ion de voltaj înalt (fiecare de 420 V și 13,8 kWh). La stațiile de încărcare rapidă este posibilă reîncărcarea completă în doar o oră și jumătate.

Adaugati comentariu