Ford Trucks, partener oficial al FIA ETRC 2019

Asociația Europeană a Curselor de Camioane (ETRA) a semnat un parteneriat cu Ford Trucks pentru Campionatul European de Curse de Camioane FIA ETRC 2019.
Ford Trucks F-MAX FIA ETRC 2019

Modelul Ford Trucks F-MAX, distins cu premiul Camionul Anului 2019, a devenit astfel și camion oficial al FIA ETRC 2019.

Două camioane F-MAX vor participa la fiecare etapă din Europa. Unul va fi prezentat înainte de fiecare dintre curse în fața spectatorilor, iar al doilea va fi expus în cadrul centrului Fan Village pentru a fi admirat și încercat de toată lumea.

La centrul Fan Village al FIA ETRC, modelul va fi expus și între curse, completând gama de jocuri educaționale (un amestec de educație și divertisment oferit de ​​FIA, organizatorii locali și partenerii ETRC).

”Ca producător internațional de top de camioane, suntem încântați să facem parte din FIA ETRC 2019. Este o deosebită onoare să fii în fruntea fiecărei curse cu Ford Trucks F-MAX, Camionul Anului 2019. FIA ne oferă marea șansă de a prezenta Ford Trucks F-MAX miilor de entuziaști ai curselor de camioane din Europa. Acesta este un pas important pentru a ne permite să ajungem la șoferii de camioane și entuziaștii de curse de camioane din Europa de Vest”, a declarat Bahattin Topçu, manager marketing al Ford Trucks.

Etapele FIA ETRC 2019
Misano (Italia): 25-26 mai
Hungaroring (Ungaria): 21-23 iunie
Slovakiaring (Slovacia): 5-7 iulie
Nürburgring (Germania): 19-21 iulie
Most (Cehia): 30 august – 1 septembrie
Zolder (Belgia): 13-15 septembrie
Le Mans (Franța): 27-29 septembrie
Jarama (Spania): 5-6 octombrie

Adaugati comentariu