Zest4.TV Iveco Daily Hi-Matic
Home Noutati Daily Hi-Matic transformat în car de transmisiuni TV
NoutatiVehicule speciale

Daily Hi-Matic transformat în car de transmisiuni TV

12

Compania Zest4.TV a achiziționat un șasiu Iveco Daily Hi-Matic de 7,2 tone pe care l-a transformat într-un car TV ce va fi folosit pentru a transmite live concerte și diferite programe în Marea Britanie.Modelul Daily Hi-Matic, echipat cu cutie automată, a fost comandat după un test care a durat doar o oră. Oficialii Zest4.TV au fost impresionați de specificațiile impresionante și mai ales de sarcina utilă record pentru un vehicul comercial ușor.

”Trebuia să înlocuim un vehicul vechi de 20 de ani care era prea scump de folosit în zona cu emisii reduse din Londra. Nu parcurgem mulți kilometri pe an, dar fiabilitatea și sarcina utilă sunt factori esențiali pentru noi. Am explorat mai multe opțiuni, iar cea a Iveco a fost cea mai avantajoasă. Iar cutia automată a lui Daily Hi-Matic este incredibilă”, a declarat Simon Roe, director general al Zest4.TV.

Zest4.TV Iveco Daily Hi-Matic interiorModelul Daily Hi-Matic 72C21A8/P comandat este echipat cu motorul diesel Euro 6 de 3 litri, care oferă 205 CP și 470 Nm. Vehiculul dispune de scaun șofer cu suspensie pneumatică, aer condiționat și cruise control. Suprastructura, preluată de la vechiul car TV și montată pe noul vehicul de carosierul Levscol, are trei zone separate, pentru ingineri, producție și sunet.

”În industria noastră, disponibilitatea vehiculului este esențială. Multe dintre lucrările noastre sunt transmisii live și nu ne permitem defecțiuni pe drum. Iveco a făcut pentru noi un pachet de servicii personalizat care ne oferă încredere că vehiculul este întreținut la cele mai înalte standarde, iar programările în service sunt făcute în funcție de programul nostru încărcat de filmare”, a mai spus Simon Roe.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...