Ford Trucks Cefin
Home Vehicule speciale Ford Trucks a livrat 10 vehicule municipale pentru MUD RECYCLING
Vehicule speciale

Ford Trucks a livrat 10 vehicule municipale pentru MUD RECYCLING

11

La patru luni de la intrarea pe piața vehiculelor municipale din România, Ford Trucks livrează o nouă serie de 10 autogunoiere compactoare catre MUD RECYCLING. Până în prezent, Ford Trucks a livrat deja un număr important de vehicule către 6 mari companii din domeniul salubrității.

“Suntem încântați de această livrare de 10 vehicule comerciale Ford Trucks către MUD RECYCLING, livrare care demonstrează competitivitatea produselor noastre și poziționează Ford Trucks ca lider pe piața Vehiculelor Municipale cu mai mult de 35 de vehicule comerciale livrate în ultimele 3 luni”, declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

“Ne bucurăm de intrarea pe piața din România a Ford Trucks – pentru noi s-au dovedit a fi combinația perfectă între caracteristicile tehnologice și eficiența din punct de vedere al costurilor. Tocmai de aceea am achiziționat în prezent 10 autogunoiere compactoare Ford Trucks, și putem spune că suntem doar la începutul acestui parteneriat”, spune si Bogdan Horia Hodoroagă, Administrator MUD RECYCLING.

Compactorul de 15 mc este montat pe un autoșasiu Ford Trucks, cu masa maximă autorizata de 18 tone, motor Ford Ecotorq de 9 litri – 330 CP și transmisie manuala cu 6+1 trepte. Asemenea întregii game de vehicule comerciale rutiere Ford Trucks, acesta este dotat cu noul sistem de frânare cu discuri și frână de motor. Noua tehnologie include o forță de frânare suplimentară prevăzută până la 340 kW la nivelul motorului.

În plus, vehiculele sunt echipate cu Programul Electronic de Stabilitate (ESP), care permite viraje în condiții de siguranță, Sistemul avansat de Frânare de Urgență (AEBS) pentru mai multă siguranță în cazul frânării bruște și Sistemul de avertizare în caz de părăsire a benzii (LDWS) care previne modificări involuntare ale benzii de circulație.

Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și ușurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Această soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiența stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule speciale

New Holland câștigă Good Design Award

Combina CR11 și tractorul electric T4 de la New Holland sunt câștigătorii...

Vehicule speciale

GAUSSIN începe livrările către AMAZON

GAUSSIN NA, o filială deținută integral de GAUSSIN, un pionier al transportului...

LogisticăVehicule speciale

Linde, noua generație de stivuitoare electrice

Linde propune mai multă putere, confort și durabilitate pentru stivuitoarele electrice de...

Vehicule speciale

Noua fabrică de tractoare de la Arad: lucrările încep anul acesta

O fabrică de tractoare care ar crea aproximativ 600 de locuri de...