FlixBus reia cursele în România. Măsuri ample de siguranță

FlixBus reia, de la 19 iunie, cursele cu autocarul din și spre România. Conexiunile internaționale vor fi disponibile din peste 10 orașe, inclusiv București, Brașov, Sibiu și Arad. Românii vor putea călători din nou în 5 țări europene cu autocarele verzi. Furnizorul de mobilitate anunță și un nou concept de igienă implementat odată cu repornirea activității.
FlixBus reia cursele în România. Măsuri ample de siguranță

La început, FlixBus va deservi conexiuni din rețeaua inițială către peste 20 de orașe din Franța, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg. Printre altele, vor fi disponibile, fără escală, curse la Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena sau Bruxelles. FlixBus va continua să își extindă oferta pentru călătorii români în perioada următoare. Până la finalul lunii iunie, startup-ul de mobilitate va relua cursele internaționale spre aproape 50 de destinații din Europa printre care se numără și orașe precum Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt.

În baza cererii clienților, rețeaua de rute este extinsă treptat. Deoarece operațiunile furnizorului de servicii de autocar sunt reluate în tot mai multe țări din Europa, pasagerii pot călători către și mai multe destinații cu doar o singură interconexiune. Biletele pentru curse pot fi deja cumpărate online.

FlixBus reia cursele: Măsuri ample de igienă, pentru o călătorie în siguranță

Odată cu reluarea operațiunilor, FlixBus lansează noi măsuri complete de igienă și siguranță, care vor fi adaptate situației actuale, în strânsă cooperare cu experții în domeniul sănătății și cu autoritățile.

FlixBus reia cursele în România. Măsuri ample de siguranțăAstfel, toate autocarele vor fi dezinfectate complet după fiecare călătorie. În prezent, urcarea și coborârea din autocar sunt posibile numai pe ușa din spate a vehiculului. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri care au fost implementate de către FlixBus. În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, care a devenit o practică standard. Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul îmbarcării, debarcării și pe întreaga durată a călătoriei. Din motive de siguranță, toaletele la bordul autocarului vor fi inchise temporar.

Pasagerii FlixBus primesc instrucțiunile de siguranță împreună cu biletul atunci când achiziționează biletul online. De asemenea, soferii de autocar vor explica aceste măsuri înainte de începerea călătoriei. Mai multe detalii despre măsurile de siguranță implementate pot fi accesate în avans aici.

FlixBus reia cursele și în alte țări europene

Pe lângă România, FlixBus a reînceput activitatea și în alte țări, precum Germania, Austria, Slovenia, Portugalia, Polonia, Croația, Republica Cehă, Bulgaria, Suedia și Danemarca. Pasagerii care doresc să călătorească pe oricare dintre cursele internaționale sunt rugați să se informeze în prealabil despre reglementările de intrare în țara respectivă.

Adaugati comentariu