Fleetboard la Transport Logistic 2019
Home Servicii Fleetboard la Transport Logistic: Viitorul înseamnă conectare
Servicii

Fleetboard la Transport Logistic: Viitorul înseamnă conectare

25

Fleetboard a prezentat viitorul logisticii conectate la ediția din aceast an a expoziției Transport Logistic: digitalizare, simplitate și economie. Ca unul dintre primii furnizori de servicii telematice, Fleetboard își extinde tehnologiile și lansează Mercedes-Benz Truck App Portal.Procesele logistice pot fi monitorizate ușor prin intermediul soluțiilor telematice multi-brand, reducând munca și costurile de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Fleetboard permite ca datele să fie înregistrate și evaluate în timp real. Grație analizării informațiilor despre stilul de condus (Performance Analysis), consumul flotei poate fi redus cu până la 15%. Prin intermediul Fleetboard Messaging, dispecerul poate comunica direct cu șoferii și să trimită destinații geocodificate care pot fi adăugate imediat în sistemul de navigație. De asemenea, Fleetboard Manager oferă o vedere generală asupra întregii călătorii și le permite managerilor de flotă să acceseze informații în orice moment. În prezent se află în teste funcția Fleetboard Manager Pro, care le va permite clienților să obțină toate datele de la serviciile Fleetboard la care sunt abonați.

”Ca pionieri în telematică, facem o legătură între expertiza IT și cunoștințele despre vehicule. Astfel, Fleetboard oferă pentru clienții noștri soluția potrivită dintr-o singură sursă”, a declarat Volker Hansen, șeful departamentului de soluții și servicii digitale al Mercedes-Benz Trucks și CEO al Fleetboard.

Fleetboard Logistics GmbH a achiziționat în această primăvară companiile habbl și conizi, ale căror aplicații vor fi integrate în serviciile Fleetboard. Cu informațiile despre starea vehiculului furnizate de habblAPP, planificarea operațiunilor logistice va deveni în curând și mai precisă. Cu habbl, expeditorii și companiile de transport de mărfuri au la dispoziție o serie de noi opțiuni de administrare pentru procesele lor logistice.

O altă nouă posibilitate este inclusă în aplicație: perioadele de conducere și de odihnă de la tahograful digital vor fi folosite pentru calcularea timpului estimat de ajungere la destinație. Astfel, planificarea livrărilor este mult mai ușoară pentru expeditori. Până la finalul anului, compania se va concentra în special pe integrarea acestor pachete în piața locală. Din 2020 este plănuită internaționalizarea habbl cu viteză maximă.

Fleetboard la Transport Logistic: Integrare în Mercedes-Benz Trucks

De aproape 20 de ani, Fleetboard a setat standardele pentru ofertele conectate și soluțiile digitale pentru vehicule comerciale. Compania își întărește poziția pe piață după integrarea în Mercedes-Benz Trucks. În era digitală, serviciile software sunt mai importante ca oricând, fiind legate definitiv de dezvoltarea vehiculelor și suportul pentru clienți. De aceea, fosta companie Daimler Fleetboard GmbH a fost integrată în Mercedes-Benz Trucks. Unitatea ”Digital Services & Solutions” este responsabilă pentru toate ofertele legate de Fleetboard și Mercedes-Benz Uptime ca parte a departamentului de Marketing, Vânzări și Servicii.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...