MyIVECO
Home Servicii Premiu pentru portalul MyIVECO
Servicii

Premiu pentru portalul MyIVECO

57

MyIVECO, portalul IVECO dedicat serviciilor legate de vehiculele comerciale, a câștigat premiul Interactive Key Award la categoria Cea mai bună utilizare a mediului digital, ce include proiecte inovatoare de comunicare precum website-uri, aplicații mobile și instrumente digitale.Criteriile de selecție au fost dezvoltate în funcție de recunoașterea mărcii, strategiile de marketing SEO și SEM, implicarea utilizatorilor și loialitate.

”Sectorul de vehicule comerciale trece printr-o perioadă de schimbare la o viteză nemaivăzută până acum, influențată de tendințe precum digitalizarea. IVECO transformă aceste tendințe în oportunități pentru clienți. Cu portalul MyIVECO, ducem conectivitatea la următorul nivel, deschizând ușa pentru o lume a serviciilor personalizate și oferind o interfață pentru clienții care vor să-și monitorizeze și administreze vehiculele în timp real, oriunde s-ar afla”, a declarat cu această ocazie Fabrizio Conicella, șeful global de servicii digitale și vehicule specializate al IVECO.

Portalul MyIVECO este o platformă care le permite clienților IVECO să rămână conectați la vehiculele lor pentru a le monitoriza constant prin smartphone, tabletă sau PC. Utilizatorii pot accesa informații actualizate despre sustenabilitatea și eficiența vehiculelor din flotă, prin intermediul rapoartelor despre emisiile de CO2 și monitorizarea performanțelor șoferilor.

Premiul Interactive Key Award este unul de referință în lumea comunicării digitale, organizat în acest an pentru a 20-a oară consecutiv. Distincția a fost creată pentru a-i răsplăti pe cei care, în decursul unui an, au excelat în domeniul creativității și inovației tehnologice în comunicarea online, îmbunătățind eficiența și calitățile tehnice și estetice.

Sutele de candidați nominalizați în fiecare an (doar în 2019 au fost înregistrate 200 de proiecte) la peste 25 de categorii sunt evaluați de un juriu format din 40 de experți din domeniu, inclusiv directori de marketing și de creație ale unor companii italiene, jurnaliști de la publicații majore, semiologi, psihologi și profesori universitari.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...