Expoziția IAA 2020 de la Hanovra a fost anulată

Asociația Germană a Industriei Automotive (VDA) a anunțat că expoziția IAA Commercial Vehicles 2020 de la Hanovra a fost anulată, din cauza pandemiei Covid-19. Următorul salon IAA va avea loc în 2022.
Expoziția IAA 2020 a fost anulată

IAA Commercial Vehicles este cea mai mare expoziție din lume dedicată transporturilor comerciale. Un loc unde experții, factorii de decizie, expozanții și vizitatorii veniți din toate colțurile lumii se pot întâlni direct.

Pandemia Covid-19 a schimbat însă fundamental contextul. Multe țări au introdus restricții de călătorie, care vor mai rămâne în vigoare câteva luni. De asemenea, evenimentele mari au fost interzise în majoritatea țărilor europene. Iar măsurile de distanțare socială vor face imposibile întâlnirile față în față.

În aceste condiții, VDA a anunțat că expoziția IAA Commercial Vehicles 2020, programată în perioada 24-30 Septembrie, a fost anulată. ”Nu a fost o decizie ușor de luat. Totuși, având în vedere situația din Europa și din toată lumea, nu vedem nicio posibilitate de a organiza în acest an IAA în forma sa tradițională, de platformă pentru expozanți și vizitatori”, au anunțat organizatorii.

VDA a informat deja numeroșii expozanți înregistrați pentru IAA 2020 de această decizie, pentru a limita consecințele economice asupra companiilor. Următoarea ediție IAA Commercial Vehicles va avea loc în Septembrie 2022.

Citește și:

Iveco face istorie: fără motoare diesel la IAA 2018

Volvo FH cu numărul 1.000.000, livrat la IAA

DAF renunță la cabina de camion plată

Amenzile majorate pentru încălcarea ordonanţelor militare sunt neconstituţionale

Adaugati comentariu