DKV Mobility se alătură inițiativei eFuel Alliance

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility s-a alăturat inițiativei eFuel Alliance. Scopul său este de a se asigura că eFuels câștigă acceptul politic și recunoașterea oficială ca un contribuitor major la protecția durabilă a mediului.
DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services sustenabilitate eFuel Alliance

Spre deosebire de combustibilul convențional, eFuel este neutru din punct de vedere ecologic și nu eliberează CO2 suplimentar. Combustibilii sintetici sunt deja compatibili cu motoarele cu ardere actuale, astfel încât infrastructura existentă de transport, distribuție și combustibil poate continua să fie utilizată.

Cel mai mare potențial pentru eFuel se află în sectorul transportului rutier, deoarece poate fi sintetizat fie în eDiesel, fie în ePetrol (inițial ca amestec la combustibilii convenționali) și, în cele din urmă, ca un înlocuitor complet ecologic.

”Suntem foarte încântați să fim implicați în eFuel Alliance pentru combustibili alternativi. Obiectivele climatice ale UE pot fi atinse numai prin combinarea mobilității electrice cu alte sisteme alternative. eFuels pot juca un rol major în acest sens, în special datorită compatibilității lor cu infrastructura existentă. Pe termen mediu vrem să devenim furnizorul principal de servicii de mobilitate durabilă din industria noastră”, spune Marc Erkens, Head of Sustainability and New Mobility la DKV Mobility.

DKV oferă deja cea mai mare rețea de alimentare cu GNL din Europa, cu 100 de stații. De asemenea, compania oferă clienților săi acces la peste 100.000 de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice și hibride. În fiecare an, DKV conectează 5.000 de noi stații de alimentare, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare multi-energetice care oferă combustibili alternativi precum LNG, CNG și GPL în plus față de combustibilii convenționali.

Informații suplimentare sunt disponibile la www.dkv-euroservice.com

Adaugati comentariu