DKV și innogy au ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa

Charge4Europe, joint-venture-ul dintre DKV Mobility și innogy eMobility Solutions, și-a activat punctul de încărcare cu numărul 100.000.
DKV și innogy au ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa

Charge4Europe, care a început să funcționeze abia în 2019, sărbătorește deja o etapă revoluționară. Compania își propune să devină una dintre cele mai mari rețele de încărcare pentru vehicule electrice și hibride din Europa. Această realizare impresionantă a fost anunțată recent la sediul innogy din Essen (Germania).

”La Charge4Europe, lucrăm la viteză maximă pentru a crea o infrastructură de încărcare care să acopere întreaga Europă. În acest fel, dorim să modelăm cu succes transformarea energiei împreună cu clienții și partenerii noștri”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV.

Joint-venture-ul oferă acces la aproximativ 30.000 de puncte de încărcare din Germania. Unitățile de încărcare sunt deja disponibile în Austria, Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Italia.

Extinderea în diferite țări cu noi puncte de încărcare are loc continuu. Arjan van der Eijk, CEO / COO al innogy eMobility Solutions GmbH a spus: ”La nivel internațional, electromobilitatea se află într-o etapă de dezvoltare rapidă. Încărcarea transfrontalieră este un factor cheie pentru succesul electromobilității. Cu Charge4Europe vizăm în special flotele mari de vehicule”.

Până la sfârșitul acestui an, se estimează ca rețeaua de încărcare Charge4Europe să crească la peste 120.000 de puncte de încărcare.

Informații suplimentare sunt disponibile la www.dkv-mobility.com și www.innogy-emobility.com

Adaugati comentariu