Home Servicii DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi
Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

68

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi.

Pentru începerea vânzărilor de HVO (ulei vegetal hidrotratat) în Germania, DKV Mobility adaugă înlocuitorul de motorină pe bază de ulei vegetal la rețeaua sa de acceptare: clienții pot deconta HVO cu ajutorul cardului DKV în aproximativ 70 de stații de alimentare cu carburanți din Germania. Facturile emise pot fi utilizate pentru a solicita eventuale rambursări de taxe, ca până acum.

HVO este disponibil în diferite amestecuri – în formă pură (HVO100) sau în amestec cu motorină fosilă. Cu HVO, operatorii de flote pot reduce emisiile de CO2 aferente flotei cu până la 90% față de motorina fosilă și, astfel, își pot îmbunătăți semnificativ amprenta de carbon – fără a fi nevoie să modernizeze sau să înlocuiască vehiculele.

„Suntem încântați că vânzarea de HVO este acum liberă și în Germania”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Cu ajutorul rețelei noastre de acceptare în continuă creștere, facem, de asemenea, accesibili combustibilii alternativi, cum ar fi HVO, pentru clienții noștri, pentru a le oferi cel mai bun sprijin posibil în drumul lor către o mobilitate prietenoasă cu mediul.”

Utilizarea HVO este posibilă, în general, pentru camioane, dube și autoturisme. Cu toate acestea, este necesară aprobarea pentru HVO din partea producătorului vehiculului. Inițial, HVO va fi disponibil în anumite stații de alimentare cu carburanți. Potrivit ADAC, HVO va deveni treptat disponibil la nivel general.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

NoutatiServicii

DKV Mobility extinde rețeaua de stații partenere din Bulgaria

DKV Mobility a adăugat 20 de noi stații Rompetrol în rețeaua din...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...