DKV Mobility intră în parteneriat cu NewMotion

DKV Mobility, furnizorul de servicii de mobilitate, își extinde rețeaua de încărcare printr-un parteneriat strategic.

Charge4Europe, joint-venture-ul dintre DKV și innogy eMobility Solutions și NewMotion au încheiat recent un acord. NewMotion este lider în soluții inteligente de încărcare EV și o companie din grupul Shell. Acordul oferă clienților DKV acces la 10.000 de puncte de încărcare în Olanda, Germania și Regatul Unit. Punctele de încărcare sunt accesibile imediat.

Melanie Lane, CEO al NewMotion a declarat: „Vedem parteneriatele în roaming ca pe o parte cheie a permiterii adoptării masive a vehiculelor electrice. Pentru a convinge oamenii să treacă la un tip durabil de vehicul, trebuie să facem experiența de conducere și încărcare EV cât mai simplă posibil. NewMotion, împreună cu compania-mamă Shell, lucrează cu peste 200 de parteneri de roaming. Ceea ce contribuie la un acces mai bun la infrastructura de încărcare. Un aspect important pentru șoferi atunci când trec la vehicule electrice.”

Un pas important

„DKV este mândru că a intrat în acest parteneriat cu NewMotion”, a declarat Christopher Schäckermann. Cel ce este Director eMobility la DKV Mobility și Managing Director la Charge4Europe. „Cu acest parteneriat, facem un alt pas important pentru a stimula mobilitatea ecologică. Dar și pentru a oferi clienților noștri o rețea de aprovizionare și mai convenabilă și mai cuprinzătoare pentru flotele lor”.

În ultimii doi ani, Charge4Europe a devenit un jucător de top în domeniul infrastructurii de reîncărcare independente pe traseu pentru vehicule electrice, oferind acces la punctele de încărcare publice. Prin această extindere, rețeaua de încărcare se ridică la peste 185.000 de puncte de încărcare în 32 de țări.

DKV Euro Service

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale. De la aprovizionarea fără numerar la cele peste 240.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe. Și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

Adaugati comentariu