DKV Mobility finalizează cu succes achiziția Smart Diesel Group

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a finalizat cu succes achiziția Smart Diesel și Tax Refund („Smart Diesel Group”). Aceasta după ce, în aprilie, a primit aprobarea de la autoritățile antitrust din România.

Prin unirea forțelor cu Smart Diesel Group, un furnizor de top de soluții complete de alimentare și rambursare taxe din România, compania își propune să își consolideze prezența pe piață și să își extindă baza de clienți pe piața din Europa de Est. „Această achiziție va fi benefică pe termen lung. Atât pentru Smart Diesel, cât și pentru compania noastră. Evident, pe măsură ce ne unim competențele puternice de afaceri și experiențele valoroase. Pentru a câștiga un avantaj mult mai competitiv în industrie”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Suntem încântați că achiziția a fost finalizată cu succes și că putem face acum următorii pași pentru implementarea abordării noastre sinergetice de piață”.

Un nou capitol de cooperare între DKV Mobility și Smart Diesel Group

„Ziua de astăzi marchează un nou capitol de cooperare între DKV Mobility și Smart Diesel Group. Iar clienții noștri vor câștiga din oferte de produse și servicii noi și foarte atractive” a declarat Ovidiu Andrieș, Director General al Smart Diesel Group. „Așteptăm cu nerăbdare să aducem o valoare mai mare industriei, făcând echipă cu acest partener important”.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție. Informații suplimentare pot fi găsite la: www.dkv-mobility.com și www.smartdiesel.ro.

Adaugati comentariu