Home Servicii DKV Mobility cooperează cu ADAC
Servicii

DKV Mobility cooperează cu ADAC

34

DKV Mobility și ADAC cooperează în beneficiul posesorilor de rulote. ADAC le oferă membrilor aparate DKV BOX EUROPE pentru rulotele de peste 3,5 tone.

Plata taxelor de drum pentru călătoriile cu rulota poate fi complexă. Acest lucru se datorează faptului că există diferite metode de taxare. În funcție de țara de călătorie – pentru persoanele private, acestea pot fi soluționate de obicei numai prin intermediul tichetelor relaționale sau a aparatelor de taxare specifice fiecărei țări.

Pentru a evita acest lucru, DKV Mobility și ADAC oferă acum o soluție comună. Membrii ADAC și călătorii obișnuiți vor avea acces la DKV BOX EUROPE pentru sezonul de călătorie din 2022. Aparatul, care poate fi folosit transfrontalier, permite deja decontarea taxelor pentru 13 sisteme de taxare europene în 10 țări. Inclusiv Italia, Germania, Belgia, Bulgaria, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Ungaria, Polonia. Precum și trecerea Warnow din Rostock, Tunelul Herren din Lübeck și Liefkenshoektunnel din Belgia .

Premieră pentru DKV BOX EUROPE

„Suntem încântați că DKV BOX EUROPE este acum accesibil persoanelor private, pentru prima dată, prin ADAC”, spune Manuel von Mohrenschildt, Director Partner & Solution Sales la DKV Mobility. „În calitate de călător pasionat de autorulote, sunt conștient de timpul petrecut doar pentru achitarea taxelor. Fie că este efectuată cu numerar sau cu cardul la cabinele de plată. DKV BOX EUROPE permite achitarea taxelor de drum fără numerar și, în multe locuri, șoferii pot folosi benzi speciale la punctele de taxare. Acest lucru economisește timp și face călătoria mai ușoară și mai relaxantă.”

Christoph Walter, director general al ADAC, adaugă: „Cu acest dispozitiv de taxare, toți proprietarii de rulote de mari dimensiuni vor putea călători liber prin jungla tarifară a rețelei de taxe de drum a nouă țări europene din afara Germaniei. Mulțumită soluției digitale pentru toate sistemele, turiștii vor ajunge la destinație mai repede și mai relaxați – mai ales cu transparență totală a costurilor într-un singur document.”

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-mobility.com

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...