Dezinfectare UV pentru echipamentele portabile din depozite

În această perioadă poate fi util un sistem de dezinfectare UV pentru echipamentele portabile din depozite, care poate curăța perfect cheile, telefoanele sau scanerele transferate frecvent de la un angajat la altul.
Dezinfectare UV pentru echipamentele portabile din depozite

Echipamentele tehnice folosite în depozite, precum telefoanele, scanerele sau alte terminale portabile, nu sunt de obicei perfect curățate sau dezinfectate după folosire. În plus, nu toate echipamentele pot fi curățate cu alcool. De aceea, mulți producători au introdus sisteme de dezinfectare pentru echipamentele portabile din depozite bazate pe lumina ultravioletă (UV).

Metoda nu este nouă, ea fiind deja folosită în spitale și industria alimentară. Lumina UV ucide toate bacteriile și virusurile în doar câteva secunde. Ușa cu mecanism special de siguranță nu permite contactul uman cu radiațiile periculoase.

”Telefoanele, cheile, scanerele și alte dispozitive portabile trec deseori de la un angajat la altul fără a fi curățate. Iar multe echipamente nu pot fi dezinfectate cu alcool. De aceea am dezvoltat acest produs, foarte important pentru prevenirea răspândirii virusurilor. Datorită reflexiei speciale, echipamentele sunt dezinfectate complet, pe toate părțile, în 30 de secunde. Dispozitivul poate fi operat într-un singur mod, care previne erorile și deschiderea ușii înainte de încheierea procesului de dezinfectare”, a declarat Maarten Anderson, director general al companiei CaptureTech, care produce sistemul de dezinfectare CapCleaner UV-C.

Citește și:

Când trece criza coronavirus în logistică? Ce spun experții germani

Lidl va folosi camioane electrice Einride în Suedia

Raben lansează serviciul de confirmare a livrării cu poză

Video: Ce mai transportăm azi? Un dinozaur

CORONAVIRUS. Peste 5 milioane de cazuri la nivel mondial

Adaugati comentariu