Cum să conduci un camion de Formula 1
Home Noutati Cum să conduci un camion de Formula 1 aproape nou
Noutati

Cum să conduci un camion de Formula 1 aproape nou

48

Mulți șoferi de camion au visat măcar o dată să fie șoferi de curse sau măcar să asiste la un Mare Premiu de Formula 1. Acum pot fi mai aproape de visul lor cu ajutorul unor camioane rulate speciale.Centrele Volvo Used Truck din Marea Britanie vând o flotă de 24 de autotractoare Volvo FH 4×2 cu cabine Globetrotter XL care au aparținut echipei McLaren Racing F1. Deși sunt puse în vânzarea prin cele 14 centre Volvo Used Truck Centres din Marea Britanie, camioanele au volanul pe partea stângă. Ele sunt disponibile în două variante de șasiu (X-Low și Medium) și au un kilometraj între 30.000 și 60.000 km.

De asemenea, el vor dispune de certificat de autenticitate McLaren Racing. Cabinele sunt vopsite preponderent argintiu metalic, punctate cu nuanțe galbene și logoul McLaren pe fond negru. Ele au fost folosite în sezoanele 2018 și 2019 de Formula 1, pentru cursele din Europa.

Cum arată interiorul noului Volvo FH. Vezi toate noutățile!

Camioanele dispun de dotări de lux, precum tapițeria de piele. Specificația este și ea foarte generoasă din fabrică, inclusiv frigider și cuptor cu microunde. În plus, ele au fost menținute în condiții de showroom și au toate reviziile efectuate în rețeaua Volvo.

Motorizarea este și ea una specială: Volvo D13K de 540 CP și 2.600 Nm. Camioanele dispun de ultima generație a sistemului predictiv I-See, iar puntea spate are un raport de 2,31:1.

Camioanele rulate vin cu o garanție de 24 de luni a sistemului de propulsie. Aceasta poate fi prelungită opțional la 36 de luni. De asemenea, anvelopele au cel puțin 7 mm adâncime a căii de rulare.

Fiecare camion vândut va fi însoțit de un breloc McLaren din fibră de carbon din o șapcă McLaren Racing semnată de actualii șoferi ai echipei de Formula 1, Carlos Sainz și Lando Norris. Cei interesați pot vedea ofertele aici.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...