FAN Courier face în continuare livrări și ridicări de colete la Suceava

FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din țara noastră, face în continuare livrări și ridicări de colete la Suceava. Acesta este primul oraș din România închis de autorități pentru stoparea răspândirii epidemiei de Coronavirus.
FAN Courier face în continuare livrări și ridicări de colete la Suceava

Prin Ordonanța Militară nr. 6, Ministerul de Interne a instituit intrarea în carantină a municipiului Suceava și a zonelor limitrofe. Acestea sunt responsabile cu mai mult de un sfert din cazurile de infectare cu Covid-19 din țara noastră.

FAN Courier anunță că își desfășoară activitatea normal în județul Suceava, inclusiv în zonele aflate în carantină. Astfel, compania face în continuarea livrări și ridicări de colete în municipiul Suceava și localitățile limitrofe, fără restricții.

FAN Courier face în continuare livrări și ridicări de colete la Suceava

Compania a luat toate măsurile pentru siguranța angajaților și clienților. ”Șoferii titulari pe cursele Suceava și Rădăuți sunt informați cu privire la respectarea măsurilor de igienă și păstrarea distanței sociale de minimum 2 metri. Au fost achiziționate termometre de frunte, fără contact, cu care vom putea monitoriza temperatura corpului fiecărui șofer ce va veni din cursă sau va pleca spre cursă. Suntem convinși că, respectând regulile de distanță și igienă, vom reuși să depășim împreună această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat al FAN Courier.

În plus, FAN Courier a introdus recent posibilitatea de livrare contactless. Opțiunea este valabilă pentru expedierile la care nu este necesară încasarea de numerar și la care confirmarea de primire se poate genera electronic.

De asemenea, compania a introdus pe siteul său o comunicare a stării de sănătate a angajaților în timp real. Până în prezent, nu există niciun caz de infectare în interiorul organizației.

 

Adaugati comentariu