CTP
Home Logistică CTP câștigă două premii la gala Real Estate Awards 2018
Logistică

CTP câștigă două premii la gala Real Estate Awards 2018

14

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a câștigat premiile Industrial project of the year și Warehouse developer of the year în cadrul Galei Europa Property SEE Real Estate Awards 2018.

Ceremonia a avut loc pe data de 19 aprilie, iar CTP a primit distincția pentru cel mai bun proiect industrial pentru CTPark Bucharest West, proiectat să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 mp până în 2020.

Parcul s-a dezvoltat spectaculos în termeni de suprafață totală și viteză de creștere, iar în prezent cuprinde o suprafață de 227.000 mp, dispusă în depozite de clasă A de care beneficiază numeroși clienți: Quehenberger Logistics, Tibbett Logistics, KLG Europa Logistics România, Geodis, NOD (Network One Distribution), DSV Group, Van Moer Logistics etc. Până la finalul lui 2018, CTP are în plan livrarea mai multor depozite în CTPark Bucharest West, ce vor ocupa o suprafață închiriabilă totală de 175.000 mp.

CTP_Warehouse Developer_Iulia Busca-Radu Ciobanu-Corina Sandulescu”Suntem onorați să primim premiul pentru cel mai bun proiect industrial al anului, categorie la care am fost nominalizați pentru două dintre parcurile noastre, și, de asemenea, premiul Warehouse developer of the year. Pentru noi, aceasta este o recunoaștere internațională a eforturilor echipei CTP de a dezvolta proiecte solide și de o înaltă calitate și de a livra depozite bine construite, proiectate în concordonață cu nevoile clienților noștri”, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

La categoria Industrial project of the year, CTP a primit o nominalizare și pentru CTPark Timisoara II, parc logistic și industrial ce ocupă o suprafață de 32.000 mp. Proprietatea are o structură care constă într-un spațiu de depozitare de 15.000 mp suprafață închiriabilă, ocupat de un client strategic, și alte două spații de aproximativ 9.000 mp fiecare.

Cea de-a 13-a ediție anuală a EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala pentru 2018 a avut loc în București. Evenimentul a reunit cei mai activi manageri din companii internaționale, dezvoltatori, bancheri, investitori, avocați și profesioniști CRE care operează în regiunea de sud-est a Europei. La gală au participat numeroși profesioniști din industrie, reprezentanți ai marilor companii din domeniul de real estate, investitori și din industria construcțiilor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai...