IDS camioane card alimentare motorina
Home Servicii Securitate maximă cu cardurile de carburant contactless IDS
Servicii

Securitate maximă cu cardurile de carburant contactless IDS

9

International Diesel Service (IDS), lider de piață în domeniul securității cardurilor de carburant și parte integrantă a Kuwait Petroleum Corporation, a anunțat că la optsprezece luni de la introducerea cardurilor sale de carburant contactless pentru camioane nu a fost înregistrat niciun caz de fraudă sau de fraudare a plăților.

Datorită cipului securizat încorporat, cardul de carburant este imposibil de copiat și, în combinație cu celelalte măsuri preventive luate de IDS, oferă tranzacții 100 % securizate. IDS a fost primul jucător care a incorporat un cip cu unde radio (RFID) în cardurile de carburant, care permite autorizarea în timp real pentru fiecare tranzacție. Cardurile IDS reprezintă soluția de vârf pentru sectorul transporturilor. Cardul de proximitate este ”citit” atunci când este ținut în fața terminalului de plată, după care se introduce codul PIN, iar tranzacția fiind autorizată central. Cipul încorporat face cardurile nu doar mai rapide și mai ușor de utilizat, funcționând la fel ca orice card bancar contactless, ci și extrem de sigure.

”Carburantul rămâne un produs foarte atrăgător pentru autorii de fraude. Suntem extrem de mândri să raportăm că IDS nu a avut niciun caz de fraudă cu carduri. Cardurile noastre de carburant sunt la fel de sigure ca și cardurile bancare și sunt cea mai sigură soluție disponibilă de pe piață. Falsificarea este imposibilă, deoarece cardul nu poate fi copiat, prin urmare infractorii nu pot suprima tehnologia pe care o folosim”, declară Vincenzo Maniaci, director global de afaceri responsabil cu cardurile în cadrul Q8.

IDS este una dintre cele mai mari companii de furnizare de carduri de combustibil din Europa, care oferă și o serie de măsuri inteligente pentru tranzacții sigure desfășurate la cele 600 de stații europene. În prezent, clienții își pot gestiona și configura online toate cardurile de carburant pentru camioane și șoferi prin intermediul iAccount, sistemul bine organizat și ușor de utilizat pentru gestionarea cardurilor, cu ajutorul căruia se pot consulta cu ușurință tranzacțiile, informațiile despre credit, prețurile și informațiile despre rețea. Adițional, această funcție ajută clienții mai mari să grupeze și organizeze mai clar și eficient subcontractanții.

O autorizare la stație cu o verificare online a PIN-ului împiedică efectuarea de tranzacții de realimentare care nu au fost autorizate în prealabil. Astfel, IDS este singura companie de pe piață cu un card de carburant care este complet online. De asemenea, este disponibil un sistem de plăți cu două carduri, care oferă câte un card de carburant pentru fiecare șofer și pentru fiecare camion, validand tranzacția numai atunci când sunt utilizate ambele carduri. În cele din urmă, toate tranzacțiile sunt monitorizate, iar tranzacțiile suspecte sunt identificate automat.

IDS are o echipă specializată de investigare a fraudelor care monitorizează tranzacțiile suspecte în decursul celor 365 de zile ale întregului an. Eventualele nereguli fac obiectul unor investigații ample și se semnalează organelor de poliție internaționale.

IDS, parte a Kuwait Petroleum Corporation, furnizează motorină pentru transportul național și internațional și are o rețea de peste 600 de stații automate de alimentare în Europa.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...