Conducerea Renault Trucks renunță la salarii până la 3 iulie

Renault Trucks a anunțat astăzi că persoanele din conducerea centrală au renunțat la o bună parte din salariu pe perioada în care fabricile companiei nu lucrează.
Conducerea Renault Trucks renunță la salarii până la 3 iulie

Acordul semnat în unanimitate de organizațiile sindicale va asigura compensații egale pentru toți angajații trimiși în șomaj tehnic pe perioadă scurtă.

Astfel, până la 3 iulie 2020, acordul prevede stergerea diferențelor dintre diferitele categorii de angajați. Cei cu salarii mai mici sunt protejați, compensațiile fiind aliniate pentru toți angajații la 92% din salariul normal. În afară de solidaritatea managerilor, compania a făcut o contribuție suplimentară la fondul de salarii.

”Acest acord permite ca toți angajații să fie tratați egal pe perioada acestei crize fără precedent. Acordul le asigură tuturor angajaților să obțină aproape 100% din remunerația lor obișnuită, grație unui plan de rambursare a concediilor plătite. Iar în același timp se garantează viitorul companiei. Compania va suplimenta cu aproximativ 8% fondul de salarii în această perioadă”, a declarat Bruno Blin, președintele Renault Trucks.

Citește și:

COVID-19: Renault Trucks își închide fabricile din Franța

Renault Trucks, alături de Crucea Roșie România

Versiunile Renault Trucks T și T High 2020

Renault Trucks scoate la plimbare legendarul Berliet T100

Acesta este noul Nissan X-Trail!

Test Citroen C-Elysee vs Dacia Logan

Adaugati comentariu