Renault Trucks, alături de Crucea Roșie
Home Camioane Renault Trucks, alături de Crucea Roșie România
CamioaneNoutati

Renault Trucks, alături de Crucea Roșie România

3

Renault Trucks România a pus la dispoziție un camion de distribuție din gama D organizației Crucea Roșie Română. Camionul va fi folosit pentru livrările umanitare făcute pe perioada crizei Covid-19.Vehiculul dat în utilizare pentru transport umanitar către Crucea Roșie Română este un model din gama nouă de distribuție, Renault Trucks D de 7,5 tone. Acesta este destinat transportului echipamentelor medicale și a donațiilor de orice tip către spitale, oamenii aflați în carantină, izolare sau către persoanele nevoiașe afectate puternic de situația de criză.

Ușor de manevrat și cu un tonaj mic, camionul este foarte util pentru accesul facil pe care îl conferă în interiorul orașelor, acolo unde se găsesc marea majoritate a spitalelor și a centrelor de carantină. Sarcina utilă este de 2.970 kg, iar caroseria tip box oferă un volum util de circa 30 de metri cubi.

Printre primele transporturi, Renault Trucks D va livra donațiile cu frigidere, masini de spalat, dar și combinezoane de protecție pentru cadrele medicale.

Inițiativa cu caracter umanitar este susținută și de Renault Trucks în Franța, care va pune la dispoziția organizației Crucea Roșie Franceză două autocamioane de 19 T pentru transportul frigorific și încă 4 vehicule utilitare de 20 mc.

De asemenea, Renault Trucks a început producția prin imprimare 3D a vizierelor de plastic la sediul din Lyon (Saint-Priest), cu un volum de 100 bucăți pe zi. Această operațiune este coordonată de către angajații Renault Trucks pe bază de voluntariat, cu o puternică motivație de a contribui la efortul de solidaritate națională în timpul pandemiei. Vizierele au ca destinație cadrele medicale din Lyon și împrejurimi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...

Camioane

Camioanele „verzi” scapă de taxa de tranzitare a Bucureștiului

Vehiculele comerciale cu propulsie electrică sau hibridă vor fi scutite de plata...

Camioane

Volvo FH16: Un motor nou și mai puternic

Volvo Trucks introduce un nou motor pentru emblematicul său camion FH16. Cu...