Comandă pentru 204 autobuze articulate MAN Lion’s City G

Operatorul maghiar Volánbusz a comandat 204 autobuze urbane articulate MAN Lion’s City G (A23). Din vara acestui an, autobuzele vor transporta pasageri în toată Ungaria.
Comandă pentru 204 autobuze articulate MAN Lion’s City G

Contractul a fost semnat la finalul lunii decembrie. Dintre autobuzele comandate, 72 vor intra în flota Volánbusz, iar celelalte 132 în flota Volán Buszpark Kft. Modelul MAN Lion’s City G (A23) de 18 metri lungime oferă spațiu suficient și până la 55 de scaune pentru pasageri.

Comandă pentru 204 autobuze articulate MAN Lion’s City G”Spațiul este foarte necesar în această perioadă de pandemie. În noile autobuze articulate, pasagerilor le va fi mai ușor să mențină o distanță sigură între ei”, a declarat Rudi Kuchta, șeful diviziei de autobuze al MAN Truck & Bus.

Autobuzele comandate sunt echipate cu rampe pentru cărucioare, sistem de aer condiționat puternic, sistem de numărare a pasagerilor și numeroase sisteme de asistență. Vehiculele sunt propulsate de motoare diesel eficiente de 360 CP, care respectă standardul Euro 6. Acestea sunt cuplate la cutii de viteze automate EcoLife cu 6 viteze.

Volánbusz este un client de tradiție al autocarelor de la MAN Truck & Bus. În 2020, compania a comandat 29 de unități NEOPLAN Tourliner, în 2019 alte 43, în 2018 numărul a fost 31, iar în 2017 de 30. ”Suntem foarte fericiți că Volánbusz vrea acum și autobuze urbane de la noi”, a spus și Martin Strier, director general al MAN Truck & Bus Ungaria.

Adaugati comentariu