EVW Holding devine din acest an TH Trucks

Începând din acest an, EVW Holding își schimbă atât numele, cât și identitatea vizuală, urmând a funcționa pe piață sub brandul TH Trucks.
EVW Holding devine TH Trucks

Decizia implementării procesului de rebranding vine normal, ca urmare a schimbării acționariatului, în primăvara anului 2019. Atunci, Turbos Hoet Group (Belgia) a cumpărat 50% din acțiunile companiei EVW Holding.

Cu peste 25 de ani de activitate pe piața autocamioanelor, TH Trucks (fost EVW Holding) rămâne unicul distribuitor al mărcilor DAF, Isuzu și VDL și un principal furnizor de piese de schimb, cu o rețea de centre service specializate extinsă, atât în România, cât și în Republica Moldova.

”Schimbările pe care le presupune actualizarea denumirii companiei vor fi implementate în lunile următoare.
Obiectivul TH Trucks este acela de a deveni un etalon în industria auto, furnizând produse și servicii de înaltă calitate, prin intermediul unei echipe profesioniste”, se arată într-un comunicat al TH Trucks.

Turbos Hoet Group, cu sediul central în Hooglede (Belgia), are o experiență de peste 40 de ani în vânzarea de camioane noi și rulate și în distribuția de piese de schimb, fiind lider pe piața europeană a turbosuflantelor. Cu 970 de angajați, TH Group este activ în Franța, Olanda, Belgia, Rusia, Polonia, România și Belarus. Compania belgiană este și cel mai mare dealer DAF din lume.

Adaugati comentariu