CHEP Top Employer Europe 2019
Home Logistică CHEP primește încă o dată certificarea Top Employer
Logistică

CHEP primește încă o dată certificarea Top Employer

60

CHEP, compania furnizoare de soluții pentru supply chain, este acreditată Top Employer în Europa, în 2021, în urma certificării individuale a subsidiarelor sale din Regatul Unit, Irlanda, Spania, Germania, Polonia, Belgia, Franța și Italia de către Top Employers Institute (TEI).

”În ciuda faptului că am avut un an plin de provocări, CHEP a continuat să demostreze puterea de a-și pune angajații pe primul loc. Felicităm toate organizațiile certificate Top Employer”, a declarat David Plink, CEO al Top Employers Institute.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza rezultatelor unui sondaj privind cele mai bune practici în aria resurselor umane. Sondajul acoperă șase domenii de HR, cu referire la 20 de teme, printre care: strategia privind angajații, mediul de lucru, achiziția de noi talente, învățare și dezvoltare profesională, wellbeing, diversitate & incluziune și altele. TEI oferă recunoaștere doar organizațiilor care ating cele mai înalte standarde de excelență în ceea ce privește condițiile oferite angajaților.

Astfel, condițiile oferite de CHEP angajaților săi și practicile sale de resurse umane definesc pilonul Un loc de muncă mai bun, inclus în Obiectivele de sustenabilitate 2020-2025 ale companiei, cu accent special pe Incluziune și diversitate (I&D). ”Acreditarea Top Employer este extrem de importantă pentru noi, mai ales într-un an complex ca acesta. Sintagma un loc de muncă maibun a căpătat un nou sens în timpul pandemiei și a devenit o sursă de stabilitate pentru oameni, într-o perioadă de incertitudine permanentă”, a spus și Piers Hollier, vicepreședinte HR, CHEP Europe.

În ultimul an, CHEP a ajuns la un procent de femei angajate în funcții de conducere de 36% în Europa și de 31% la nivel global.

”Viziunea noastră privind incluziunea și diversitatea este aceea de a valorifica puterea diversității și de a construi un mediu cu adevărat incluziv, care stimulează inovația, dezvoltarea și agilitatea companiei. Suntem mândri de tot ce am reușit să facem până acum în aria egalității de gen, dar vrem să mergem un pas mai departe, de la un loc de muncă mai bun, la un loc de muncă pozitiv, adică la un procent de cel puțin 40% femei în roluri manageriale până în 2025 și să dublăm numărul femeilor din centrele noastre de service. În plus, ne propunem să devenim unul dintre cei mai inclusivi angajatori”, explică Hollier.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...