CHEP Top Employer Europe 2019
Home Logistică CHEP a devenit din nou Top Employer în Europa
Logistică

CHEP a devenit din nou Top Employer în Europa

29

CHEP, compania furnizoare de soluții pentru lanțul logistic, a devenit Top Employer Europe 2019, ca urmare a certificării obţinute în Marea Britanie, Spania, Franța, Germania, Belgia, Polonia și Irlanda din partea Institutului Top Employers Institute (TEI). Pentru a primi certificarea Top Employer Europe, companiile trebuie să obțină această recunoaștere în cel puțin 5 țări din reţea.

David Plink, CEO al Top Employers Institute, a declarat: ”CHEP aparține unei comunități globale exclusive de angajatori de top care continuă să aibă mari realizări. Este o companie care pune accent pe standarde de calitate înaltă, nu doar în ceea ce privește produsele sau standardele de siguranță, ci și în asigurarea unor posibilități deosebite de avansare profesională pentru angajați, în atragerea celor mai buni, oferindu-le condiții deosebite și noi oportunități de dezvoltare”.

TEI acordă această certificare numai organizațiilor care excelează în ceea ce privește condițiile de lucru. În urma unor evaluări riguroase validate de un auditor extern, scorurile de performanță au fost stabilite conform unui standard internațional. Programul recunoaște angajatorii de top din întreaga lume după evaluarea ofertelor pentru angajați, în următoarele zece arii de interes: strategia de atragere a talentelor, achiziția de noi talente, planificarea forței de muncă, integrarea noilor angajați, training și dezvoltare profesională, managementul performanței, dezvoltarea abilităților de leadership, managementul carierei și al succesiunii, compensații și beneficii, cultura organizațională.

”Suntem onorați să primim certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv. La CHEP, punem întotdeauna accent pe oamenii noștri, iar eforturile și investițiile noastre în forța de muncă au fost recunoscute din nou în Europa și, acum, și în Africa de Sud, India și Arabia Saudită”, a declarat Ruediger Heim, Vicepreședinte Resurse Umane CHEP EMEA.

În acest fel, CHEP este încurajat să continue să ofere cele mai bune programe și instrumente de învățare și dezvoltare, alături de oportunitățile atractive de mobilitate internațională. Academia Comercială din cadrul CHEP a primit recent Premiul ”Learning Programme of Excellence” din partea Institutului Learning & Performance Institute (LPI).

”Fiecare angajat CHEP are șansa să se dezvolte într-o companie multinațională și multiculturală. Vrem să profităm la maximum de colectivul nostru de talente incredibil de divers și să creăm un mediu în care toată lumea se simte capabilă să contribuie la succesul nostru. Diversitatea oamenilor noștri reflectă diversitatea afacerii noastre și a clienților pe care îi deservim”, a spus și Thomas Allmark, Director, Incluziune și Diversitate, CHEP EMEA.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...