Ce interdicții pentru camioane se aplică de Paștele catolic

Deși regulamentele s-au relaxat în UE, mai există țări care aplică interdicții pentru anumite categorii de camioane de Paștele catolic (12 aprilie).
Ce interdicții pentru camioane se aplică de Paștele catolic

Majoritatea țărilor din Uniunea Europeană au suspendat interdicțiile pentru circulația camioanelor duminica și în timpul sărbătorilor legale. Mai jos puteți găsi informații despre ce interdicții pentru camioane mai aplică cele mai importante țări din Europa în această duminică, de Paștele catolic.

Germania

Toate landurile germane au relaxat interdicțiile pentru circulația camioanelor duminica și de sărbători. Totuși, aceste regulamente nu sunt identice în fiecare land. Durata și tipul excepției diferă de la o regiune la alta, dar toate landurile au ridicat interdicțiile de trafic de Paște.

Totuși, este de menționat că, la Berlin, suspendarea interdicției se aplică doar pentru transportul de mărfuri uscate, produse medicale și curse la gol relaționate. De asemenea, în Turingia sunt exceptate de la restricții doar transporturile de alimente, produse medicale și de igienă.

Austria

Austria a extins relaxarea interdicțiilor pentru camioane de peste 7,5 tone până la 19 aprilie inclusiv. Suspendarea se aplică și interdicției de weekend din Tyrol, pe autostrăzile A12, A13 și Pasul Brenner.

Franța

Franța a suspendat interdicțiile pentru camioane de la final de săptămână și sărbătorile legale până la 20 aprilie. Șoferii care operează în această țară au obligația de a avea în vehicul rezerve de săpun și apă.

Spania

Spania a ridicat restricțiile de trafic pentru întreaga durată a stării de urgență. În această perioadă, nu se mai aplică: interdicțiile pentru circulația camioanelor de peste 7,5 tone în timpul săptămânii, interdicțiile din weekend și sărbători pentru vehiculele ADR, interdicțiile pentru transporturile agabaritice, toate interdicțiile pentru transportul de marfă în Catalonia și Țara Bascilor.

Italia

Interdicțiile de sărbători pentru camioanele de peste 7,5 tone implicate în transport internațional au fost suspendate până la noi informații.

Citește și:

Informații MAE privind tranzitarea Ungariei și Austriei

Șoferii pot tranzita Ungaria, Austria și Germania spre locul de muncă din UE

UNTRR cere autocare charter pentru transportul șoferilor spre UE

Adaugati comentariu