Anadolu Isuzu vrea să exporte în toată Europa

Producătorul turc de vehicule comerciale Anadolu Isuzu are un plan pe 5 ani pentru extinderea prezenței în toate țările din Europa. În prezent, compania exportă în 42 de țări, cu obiectivul de a depăși 60 de țări până în 2023.
Anadolu Isuzu vrea să exporte în toată Europa

”Am identificat nevoile de pe piețele noi țintite, pentru a putea oferi produsele și serviciile adecvate. Cifrele noastre de export continuă să crească. Vedem un interes crescut al municipalităților europene pentru vehiculele noastre și am devenit un concurent de temut la licitațiile publice”, a declarat Tugrul Arikan, Director General Manager al Anadolu Isuzu.

Recent, Anadolu Isuzu a prezentat patru vehicule noi: Citiport 12 CNG, Novociti Life, Novociti Volt (Electric) și Novo Lux.

Isuzu Novociti Life este cel mai exportat produs al mărcii în Europa. Modelul are un design cu podea joasă și dimensiuni compacte, foarte apreciate în orașele cu străzi înguste. Novociti Life este echipat cu un motor NEF4 Euro 6D produs de FPT, poziționat în partea din spate, care generează 186 CP și un cuplu maxim de 680 Nm.

Isuzu Novociti Volt este un midibus complet electric, oferit în două versiuni de baterie. Prima, cu un pachet de baterii de 140 kWh, oferă o autonomie de 210 km. A doua versiune, cu un pachet de baterii de 268 kWh, atinge o autonomie de 400 km. Motorul electric, montat în partea din spate a autobuzului, oferă o putere de 255 kW și un cuplu de 2.355 Nm.

Citiport 12 CNG este un autobuz urban alimentat cu gaz natural comprimat. Novo Lux este un autobuz pentru transport de personal cu o configurație a scaunelor 2+1.

Adaugati comentariu