Carsten Bettermann este noul director general al UTA

La începutul acestei luni, UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) l-a numit pe Carsten Bettermann în funcția de director general. Acesta îi succede lui Volker Huber, care, după patru ani în care a condus cu succes UTA din funcția de director general, va prelua o nouă responsabilitate în cadrul grupului Edenred.
UTA

Carsten BettermannCarsten Bettermann este un director cu experiență, absolvent al Universității Tehnice din Berlin și Universității din Vermont. Și-a început cariera la McKinsey & Company în Germania. Înainte de a intra în UTA, și-a dobândit experiența în management de top la LSG Sky Chefs și CWS Boco International din Germania, Elveția și SUA.

Sub conducerea lui Volker Huber, UTA a dezvoltat și finalizat un proces amplu de transformare, în scopul îmbunătățirii continue a serviciilor pentru clienții săi. UTA s-a extins cu succes în noile regiuni geografice, în special în Europa Centrală și de Est, a lansat pe piață mai multe produse cheie inovatoare, cum ar fi ”UTA One®”, trusa de unelte interoperabilă pentru șoferi, și a continuat cu mai multe achiziții strategice, precum portofoliul de impozit ”Taxă rutieră”.

”Suntem încântați să-l întâmpinăm pe Carsten Bettermann la UTA și Edenred. Experiența sa vastă și diversificată în management va fi un punct forte pentru dezvoltarea și transformarea continuă a UTA. Îi mulțumim lui Volker Huber pentru efortul său încununat de succes din ultimii patru ani”, a declarat Antoine Dumurgier, Director executiv al Departamentului de Parcuri auto & Soluții de transport al Edenred și Consiliului de membri al UTA.

Adaugati comentariu