UTA
Home Servicii Carsten Bettermann este noul director general al UTA
Servicii

Carsten Bettermann este noul director general al UTA

18

La începutul acestei luni, UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) l-a numit pe Carsten Bettermann în funcția de director general. Acesta îi succede lui Volker Huber, care, după patru ani în care a condus cu succes UTA din funcția de director general, va prelua o nouă responsabilitate în cadrul grupului Edenred.Carsten BettermannCarsten Bettermann este un director cu experiență, absolvent al Universității Tehnice din Berlin și Universității din Vermont. Și-a început cariera la McKinsey & Company în Germania. Înainte de a intra în UTA, și-a dobândit experiența în management de top la LSG Sky Chefs și CWS Boco International din Germania, Elveția și SUA.

Sub conducerea lui Volker Huber, UTA a dezvoltat și finalizat un proces amplu de transformare, în scopul îmbunătățirii continue a serviciilor pentru clienții săi. UTA s-a extins cu succes în noile regiuni geografice, în special în Europa Centrală și de Est, a lansat pe piață mai multe produse cheie inovatoare, cum ar fi ”UTA One®”, trusa de unelte interoperabilă pentru șoferi, și a continuat cu mai multe achiziții strategice, precum portofoliul de impozit ”Taxă rutieră”.

”Suntem încântați să-l întâmpinăm pe Carsten Bettermann la UTA și Edenred. Experiența sa vastă și diversificată în management va fi un punct forte pentru dezvoltarea și transformarea continuă a UTA. Îi mulțumim lui Volker Huber pentru efortul său încununat de succes din ultimii patru ani”, a declarat Antoine Dumurgier, Director executiv al Departamentului de Parcuri auto & Soluții de transport al Edenred și Consiliului de membri al UTA.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...